NÄKY JATKUU by Gary Wilkerson

Tummat pilvet, rankkasade ja kylämä tuuli puhalsi läpi teltan jossa isäni ruumis laskettiin maan lepoon. Mutta ne jotka kokoontuivat hänen hautansa äärelle ruumiinsiunaustilaisuuden jälkeen saivat lohtua ja jopa iloa siitä että David Wilkerson oli juossut kilpailunsa maaliin ja jättänyt jälkeensä miljoonia ihmisiä, joiden elämään hän oli syvästi vaikuttanut ja joita hän oli muuttanut. Perheemme, läheiset ystävät ja työtoverit lauloivat, “kohta hyvin pian, me näämme kuninkaan! Ei enää kuolemaa, me näämme kuninkaan!” Vakuuttuneina siitä että kuoleman valta on murrettu, me iloitsimme.

Tänään hautajaisten ollessa takana päin ne Jeesuksen teot jotka hän aloitti Wilkersonin palvelutyön kautta jatkavat etenemistään täydellä teholla. Isä tykkäsi sanonnasta, “paras on vielä edessä päin.” Olen vakuuttunut että hän oli oikeassa. Nälkiintyneiden lasten ruokkiminen, kaikkein köyhimpien palvelu, kodittomista orvoista huolehtiminen, evankeliumin julistaminen vähiten saavutetuille eivät tule vähentymään vartiovuorollamme.

Jo tällä viikolla avaamme uusia ruokintakeskuksia Please Pass The Bread -työn kautta. Tällä viikolla World Challengen lähetystiimit rakentavat koteja Haitille. Tällä viikolla istutetaan uusia seurakuntia Pohjois-Intian saavuttamattomien ihmisryhmien keskuuteen. Tulevien viikkojen, kuukausien ja jos Herra suo, vuosien aikana tulemme ravitsemaan nälkäisiä sydämiä David Wilkersonin päivittäisten hartauskirjoitusten ja World Challengen saarnakirjeiden välityksellä.

Haluan vakuuttaa sinulle että isäni ja World Challengen näky ja työ jatkuu. Meillä on edelleen sama hallitus ja sama Pyhän Hengen johdatus sitä työtä varten jonka Herra on antanut tehtäväksemme. Olen käytännössä palvellut World Challengen johtajana viimeisen vuoden ajan ja otan tehtävän nyt virallisestikin vastuulleni. Emme tule tekemään mitään suuria linjamuutoksia, vaan jatkamme samalla sydämellä ja näyllä joka oli isälläni.

Vaikka isäni on mennyt Herran tykö, työ tulee jatkumaan. Tarpeet ovat edelleenkin suuret ja arvostamme jatkuvaa tukeasi saavuttaessamme köyhiä ja tarvitsevia.