USKON, ETTÄ NAUTIT HERRAN LÄSNÄOLOSTA

Minua ovat siunanneet suuresti muutamat alkukielen, heprean sanat ja tahdon jakaa ne kanssasi. ”Lähellä ovat ilkeät vainoojat, jotka ovat kaukana sinun laistasi. Lähellä olet sinä, Herra, ja kaikki sinun käskysi ovat todet”(Ps.119:150 -151).

Paholaisen vallat ja voimat olivat ympäröineet Daavidin yrittäen tuhota hänet ja Israelin. Tämä Jumalan mies todisti kuitenkin, että uskoi Jumalan tulevan aina vain lähemmäksi, kun hänen vihollisensa lähestyvät häntä. Daavid sanoi, että Jumala piti kiinni hänen oikeasta kädestään ja auttoi hänet läpi vihollisen kaikkien hyökkäysten.

Tässä Daavidin todistuksessa on ihana lupaus sinulle ja minulle. Voimme olla varmoja siitä, että Saatana on liikkeellä tuhotakseen, haitatakseen ja masentaakseen niitä, jotka rakastavat Herraa. Vihollinen käyttää kaikkea valtaansa syöstäkseen meidän epätoivon kuiluun, hämmennykseen, syyllisyyteen ja tuomioon.

Käykö tällä hetkellä kimppuusi joku saatanallinen ”helppo-heikki”. Onko sinulla ylitse voimien käyviä kiusauksia, koetuksia, taloudellisia huolia, avio-ongelmia, ongelmia työssä? Kun nämä kauppamiehet tulevat lähellesi haluten tuhota sinut jollakin tavalla, muista: Herra Jumala Kaikkivaltias on vielä lähempänä. Hän on sinun puolellasi ja jos hän on lähelläsi, hän myös toimii hyväksesi. En pysty kuvittelemaan, että Jumala vain istuisi vieressä katselemassa, kuinka paholainen kiusaa ja tekee vääryyttä hänen lapselleen.

Lue Psalmi 68:1-4 ja ymmärrä, mitä Jumala on luvannut tehdä sinun puolestasi, kun panet toivosi häneen. Voit vedota näihin jakeisiin nyt ja koko vuoden ympäri. Opettele jakeet ulkoa, pitäydy niihin, niin Jumala ajaa vihollisesi tiehensä.