ÄLÄ PELKÄÄ by Gary Wilkerson

"Älä pelkää, Maria; sillä sinä olet saanut armon Jumalan edessä”(Luuk.1:30).

Kun Jumala ilmoittaa meille tästä armonvuodesta, hän tarkoittaa tätä vuotta. Jumala puhuu sinulle hänen armonsa löytämisestä juuri nyt, tässä kuussa, tällä viikolla, tänä päivänä.

Kun julistin tätä sanomaa Jumalan armosta Springs Church’issä Colorado Springs’issä, eräs alkoholistinainen istui kirkossamme. Hän kuuli Pyhän Hengen puhuvan hänen sydämellensä: ”Vaikka olet ollut epätoivoinen, sinulla on minun armoni. Tulet näkemään 180 asteen käännöksen elämässäsi.” Nainen antoi elämänsä Herralle siinä jumalanpalveluksessa, ja nyt hän on ollut selvänä kuukausia.

New Yorkissa eräs nuori mies, joka oli ollut asunnoton vuoden ajan, kompuroi Times Square Church’iin. Hän istui siellä koko jumalanpalveluksen ajan, mutta lähti sen loputtua ajatellen: ”Minä vihaan tätä paikkaa. En tule enää tänne.” Jokin silti veti hänet takaisin. Hän tuli uudestaan seuraavalla viikolla, ja tapahtui aivan samoin. Taaskin hän lähti ja sanoi: ”En ikinä enää tule tänne”.

Tämä kaava toistui ja lopulta kokonaisen vuoden kuluttua tuo nuori mies nousi tuoliltaan jumalanpalveluksen lopussa. Tällä kertaa hän sanoikin: ”Minä rakastan sinua, Jeesus ja tarvitsen sinua elämääni.” Hän meni alttarille ja antoi elämänsä Jeesukselle.

Times Square Church’in pastorit tunsivat selvän kutsun tämän nuoren miehen elämässä. He auttoivat häntä pääsemään Raamattukouluun, jossa hän osoittautui eteväksi oppilaaksi. Hänen keskiarvonsa oli yhdeksän, hän pyrki seminaariin ja suoritti kolmen vuoden oppijakson puolessatoista vuodessa. Häntä pyydettiin jäämään seminaariin opettajaksi, mutta hän kieltäytyi sanoen: ”Ei, olen pastori”.

Samana päivänä, jolloin itse saarnasin Springs Church’issä, tuo nuori mies saarnasi Times Square Church’issä. Jumala armo oli langennut asunnottoman, vähäpätöisen elämän ylle ja tehnyt hänestä toisenlaisen.

Anna tämän totuuden virittää laulu sydämessäsi, niin kuin tapahtui Marialle. Jumala luo uutta, muuttaa sinun koetuksesi hänen kirkkaudekseen. Et ehkä tunne hänen läheisyyttään, mutta hänen kätensä on ylläsi. Anna hänelle kaikkesi: sydämesi, perheesi, tilanteesi ja näet pian hänen kirkkautensa.