JUMALALLE ON MIELEEN SIUNATA SINUA by Gary Wilkerson

”Ja Iisak kylvi siinä maassa ja sai sinä vuonna satakertaisesti, sillä Herra siunasi häntä”(1 Moos. 26:12).

Tämä oli tosiasiassa nälänhädän vuosi. Edellisenkään nälänhädän pöly ei ollut vielä laskeutunut, ja kuitenkin Jumala käski kansansa kylvää uutta viljaa.

Iisak totteli Jumalaa silloinkin, kun hänen mielestään se ei toimisi. Hänestä ei ollut mitään järkeä kylvää uutta viljaa. Hän kuitenkin totteli Jumalaa radikaalisti, ja sen tuloksena hän korjasi valtavan, ”satakertaisen” sadon.

Se on paljon se! Jos seurakuntamme kasvaa kahdellakymmenellä prosentilla tai oma talouteni saman verran tai jos saisin saman verran lisää menestystä ihmissuhteissa, näet, mihin tähtään tällä! Kuinka moni teistä haluaisi nähdä kaksikymmentä prosenttia parempia avioliittoja, parempia lapsia (siis paremmin käyttäytyviä) tai lisää vaurautta talouteenne? Se olisi tosi hienoa, eikö niin? Tässä ei kuitenkaan ollut kyse kahdestakymmenestä prosentista tai sadasta, vaan satakertaisesta sadosta. Se tarkoittaa, että kylvetty satakertaistui. Tämä vielä tapahtui nälänhädän aikana.

Vakuutan sinulle, että Jumala ei ole huolissaan Amerikan taloudesta. Hän ei ole huolissaan siitä, mitä työpaikallasi tai kotonasi tapahtuu. Jumalalla on kyky, tarvittavat varat ja voima taivaassa vastata kaikkiin sinun tarpeisiisi oman rikkautensa mukaan kirkkaudessa.

Hän haluaa sinun tietävän, että hän on siunannut sinua. Se on hänen sydämensä. Koeta päästää irti siitä mallista, että hän on pahantuulinen, vanhanaikainen Jumala korkealla taivaassa vain odottamassa, että teet jonkin virheen, jotta hän voisi ottaa sinulta kaiken antamansa. Hävitä mielestäsi ”joulupukki”- Jumala, joka tarkistaa listansa nähdäkseen, oletko ollut tuhma vai kiltti ja palkitsee sinut sen mukaisesti. Jumala haluaa antaa sinulle voimaa olla tottelevainen, koska hän mielellään siunaa sinua.

Uudestaan ja uudestaan olen nähnyt, missä Jumala on sanonut: ”Tee tämä tai tuo. Luota minuun siinä”. Sinusta saattaa tuntua, kuin olisit nälänhädän keskellä, koska sinun varasi ovat vähissä. Saatat ajatella, että hengellinen elämäsi on erämaassa, eikä sinulla tunnu olevan mitään antamista. Et tunne kykeneväsi todistamaan tuolle joukolle tai puhua tuolle ihmiselle tai mennä tuohon maahan ja työskennellä siellä lähetyskentällä. Kun minusta tuntuu tuollaiselta, jatkan silti eteenpäin ja teen, mitä Jumalan käskee minun tehdä ja saan aina siunauksen. Silloin hän aina vuodattaa minulle armonsa kirkkautta.