JUMALAN AINUTLAATUINEN TAHTO by Carter Conlon

Jumalan ainutlaatuinen tahto on johdattanut minut elämäni aikana moniin paikkoihin. Se on ollut uskomaton matka. Silti, meidän on opittava tekemään ensimmäiset asiat ensin. Tule takaisin ensimmäiseen rakkauteesi, jos sitä tarvitset. Avaa Jumalan Sana ja ala lukea sitä. Älä elä harhakuvitelmassa, että jonain päivänä Jumalan ihmeellinen tahto putoaa syliisi, jos päätät olla huolimatta Jumalan ilmeisestä tahdosta.

Raamattu sanoo: ”Sillä se on Jumalan tahto, että te hyvää tekemällä tukitte suun mielettömäin ihmisten ymmärtämättömyydeltä”(1 Piet.2:15). Jumalan ilmeinen tahto on tämä; hyvää tehden, puhuen totuutta, huolehtien huolehtimattomasta ajasta, rukoillen, kun kukaan muu ei rukoile, opiskellen, kun kaikki muut laiminlyövät Jumalan Sanan, lausuen Jeesuksen nimen, kun kaikki muut haluavat kirota sitä. Näissä luonne muotoutuu! Sinun täytyy voittaa taistelut salassa, ennen kuin voit voittaa ne julkisuudessa. Muista, ettei sinusta tule superevankelistaa, joka rakastaa jokaista, jos et ole oppinut rakastamaan ihmisiä yksityisesti. Niin se toimii. Älä siis huolehdi niin paljon Jumalan ainutlaatuisen tahdon löytymisestä elämääsi. Se tulee sinulle. Huolehdi tänään Jumalan ilmeisestä tahdosta. Jumalan ainutlaatuinen tahto kyllä seuraa.

Paavali sanoi kirjeessään efesolaisille, että meidän tulee ”Kristuksen palvelijoina, sydämestänne tehdä, mitä Jumala tahtoo”(Ef.6:6). Rohkaisen sinua pyytämään Jumalalta sitä, että voisit tehdä Hänen tahtonsa. Tule Hänen luokseen ja sano: ”Herra, avaan minun sydämeni sille, mitä tahdot antaa elämääni. Älä anna minun pitää mitään liian pienenä tai vähäpätöisenä. Auta minua ole se, joka näkee paperinpalan lattialla ja nostaa sen ylös. Auta minua olemaan ystävällinen, rehellinen ja uskollinen, rakentaja ennen kuin tuhoaja. Auta minua olemaa se, joka edistää yhteyttä jakautuneessa yhteisössä. Anna minulle kuitenkin tahto seistä totuuden puolesta, kun kaikki muut ovat tyytyväisiä valheisiin. Herra, annan minulle rohkeutta seurata sinua täydellisesti”.

Kun luotat Jumalan tahtovan tehdä tahtonsa, uskon, että Jeesuskin ilmestyy sinulle. ja tavalla, jota et ole koskaan ennen tuntenut. Tulet olemaan täysin ihmeissäsi siitä, minne Jumala vie sinut ja mitä Hän tekee sinun elämäsi kautta.

__________
Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001. Vahvana, tunnollisena johtajana, hän on usein puhujana työntekijäkonferensseissa, joita World Challenge pitää kaikkialla maailmassa.