ARMON VOIMA

Jumalan armossa on ihmeellinen vapauttava voima. Hänen armonsa on murtanut riippuvuuksien kahleita ja siirtänyt ihmisjoukkoja Saatanan valtakunnasta Kristuksen valtakuntaan.
Oli aika, jolloin miljoonat ihmiset kautta maailman olivat niin huumaantuneita, että Saatana luuli voittaneensa. Todellakin, halki maailman kiiri sana, että olet ikuisesti, toivottomasti satimessa, jos paholainen sitoo sinut.
Jokaisen sukupolven aikana Jumala lähettää Pyhän Henkensä teille ja aitovierille.
  • Hänen armonsa käy suoraan Saatanan alueen sydämeen: kaupunkien slummeihin, huumausaineiden myyntipaikkoihin ja talojen katoille, joissa narkomaanit makaavat tiedottomina.
  • Hänen armonsa on valaissut heikoimpia, huumeitten eniten vaurioittamia ja niitä, jotka yhteiskunta on hyljännyt toivottomina tapauksina.
EI IKUISESTI TOIVOTTOMINA
Ensimmäinen heroiininkäyttäjä, joka pelastui ja vapautui Teen Challenge’n kautta, oli Sonny Arguinzoni. Sonny palvelee nyt ympäri maailmaa enemmän kuin kuuden sadan seurakunnan piispana.  Nämä seurakunnat ovat aiemmin erilaisista riippuvuuksista kärsineiden ihmisten seurakuntia. Nicky Cruz, kuuluisa, entinen gangsteri ja Teen Challenge’n kouluttama pastori, on saarnannut armon evankeliumia miljoonille ihmisille ympäri maailmaa ja ihmisjoukot ovat vapautuneet riippuvuudestaan.
EI ENÄÄ HYLJEKSITTYINÄ
Koko maailman pitäisi nousta kiittämään Jumalaa Hänen pelastavasta toiminnastaan, kerran kadotettujen ja ihmiskunnan hylkäämien eheyttämisestä.
Ainakin yhteiskunnan pitäisi kiittää Jumalaa juoppojen isien pelastamisesta. Sen kautta he ovat päässeet uudelleen yhteyteen vaimojensa ja lastensa kanssa.
”Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa”(Ps.103:8).