HALUATKO OLLA VALMIS?

Pietari oli varmasti hurskas mies, ja hänen kauttaan Pyhä Henki osoittaa meille tarkasti, mitä Jumala sanoo viimeisten päivien kohtaamisesta. Pietari sanoo meille hyvin selvästi: ”Tässä on tärkein valmistautumisesi. Valmista sydämesi. Jos tästä ei huolehdita, kaikki muu valmistautuminen on turhaa. Pysy polvillasi. Ennen kaikkea muuta, harjoita jatkuvasti laupeutta ja rakkautta veljiäsi ja sisariasi kohtaan. Anna anteeksi ja peitä heidän syntinsä”.
PEITÄ TOISTEN SYNNIT
Meitä on käsketty peittämään niiden synnit, jotka ovat tehneet niitä meitä kohtaan. Tämä tarkoittaa, ettei meidän tule paljastaa toisten syntejä.
            "Rakkaus peittää syntien paljouden"(1 Piet.4:8).
Kuka on haavoittanut tai loukannut sinua? Kuka on levittänyt juoruja sinusta? Jeesuksen mukaan olet kuin mies, joka sai anteeksi suuren velan, mutta myöhemmin kuristi miestä, joka oli hänelle velkaa pienen summan, jos et anna anteeksi ja peitä sitä syntiä.
”Palvelkaa toisianne, kukin sillä armolahjalla, minkä on saanut, Jumalan moninaisen armon hyvinä huoneenhaltijoina”(1Piet.4:10).
TÄYTETTYINÄ ILOLLA SEKASORRON AIKANA
Totuus on, että Pietarin sanoma tässä liittyy Jeesuksen Kristuksen seurakunnan tulevaisuuteen. Jumala näet valmistaa kirkkoaan viimeisten päivien Hengen vuodatusta varten. Profeettojen mukaan Pyhä Henki tulee suurena aaltona maan päälle, täyttää Jumalan kansan ilolla, kun maailman on kaaoksessa. Tätä ei tapahdu, kuitenkaan, jos ihmiset kantavat kaunaa ja haavoja ei paranneta.
KYSYMYS: Haluatko olla valmis tulevaa varten? Haluatko olla täysin valmis, kun kaikki alkaa järkkyä?
            VASTAUS: Pidä silloin huolta siitä, ettei mikään sydämessäsi estä Pyhän Hengen virtaa.
Jotakin aivan ihanaa odottaa sinua, joten varmistu siitä, ettet jää siitä paitsi.