IHME MINUN PERHEESSÄNI - Nicky Cruz

Toivoisin, että voisit kokea sellaisen ihmeen, mikä tapahtui meidän perheessämme. Toivoisin, että voisit tuntea sen eron, mikä on elämässämme nyt ja millaista meillä oli minun lapsuudessani. Tänä päivänä rakastan veljiäni ja siskojani lämpimästi. Mieluiten istuisin heidän kanssaan nauramassa ja puhumassa ja rukoilemassa perheeni kanssa.
PIKKU NICKY, ISO NICKY
Joskus minun pitää matkustaa Puerto Ricoon katsomaan joitakin kaikkein kalleimmista muistoistani. Kun menen kotiin, en ole enää evankelista tai puhuja Nicky Cruz. Vanhemmille veljilleni olen ”pikku Nicky” ja nuoremmille olen ”iso Nicky”, yksi perheen jäsenistä.
Emme aina ole olleet niin onnellisia ja huolettomia ja rakastavia. Perheessäni on paljon tuskaa menneisyydessä, mutta kukaan meistä ei kanna kaunaa toisilleen. Kun Jeesus tuli elämäämme, Hän toi mukanaan rakkauden, anteeksiantamuksen ja laupeuden räjähdyksen. Kellään ei ole mitään hampaankolossa. Keskuudessamme ei ole muuta tunnetta kuin sydämellinen rakkaus toinen toisiimme. Emme vietä aikaa myös katuen, me vain iloitsimme Jeesuksessa, jonka tunnemme tänä päivänä, tulevaisuudessa Hän kokoaa meidät kaikki yhteen.
KIPU PYYHITÄÄN POIS
Jeesus voi tehdä ihmisen sydämelle, mitä kukaan muu ei voi tehdä. Kun Hän tulee asumaan sydämeesi, Hän tekee enemmän kuin antaa anteeksi. ´Hän kylvää yliluonnollisia anteeksiantamuksen siemeniä, jotka eivät vain pyyhi pois syntiä, vaan myös sen tuoman kivun. Nämä siemenet eivät vain paranna sydäntämme, vaan ne voivat tehdä sen myös ihmissuhteissamme. Ne voivat levitä kaikki menneisyyden kipuihimme ja tehdä olemattomiksi.
En varmaan koskaan pysty kiittämään Jeesusta tarpeeksi siitä, mitä Hän on tehnyt meidän perheessämme. Hän on tuonut meidät takaisin yhteen. Siitä ja anteeksiantamuksesta ja laupeudesta ja armosta kiitän aina.
Hän voi tehdä saman kenelle tahansa, mille hyvänsä perheelle. Jopa sinun perheellesi, jota tarvitset sitä!

Nicky Cruz, kansainvälisesti tunnettu evankelista ja tuottoisa kirjailija, kääntyi Jeesuksen Kristuksen luokse väkivallan ja rikoksen elämästä kohdattuaan David Wilkersonin New Yorkissa v. 1958. Hänen dramaattinen kääntymiskertomuksensa julkaistiin ensi kerran David Wilkersonin kirjassa Risti ja Linkkuveitsi ja myöhemmin hänen omassa suosikkikirjaksi muodostuneessa Juokse poika, juokse.