LEPO ISÄN RAKKAUDESSA

Vuosikausia olen varoitellut uskollisesti pian tulevasta maailman laajuisesta talousahdingosta. Juuri nyt näemme tämän tapahtuvan joka puolella maapalloa. Olen varoittanut, että kristityt joutuvat kärsimään, että on paljon menetystä ja vaikeutta. Jo nyt tätä tapahtuu. Kalliit, pyhät uskovat kaikkialla maailmassa kohtaavat joukoittain suuria taloudellisia ja mielenterveydellisiä paineita.
ELÄMÄNTAPA MUUTTUU
Niin kauheita kuin nämä asiat ovatkin, niiden ei kuuluisi viedä voimiamme eikä toimintamme keskusta. Pikemminkin meidän pitää jatkaa Isän Jumalan rakkauden ja Vapahtajamme hellän laupeuden julistamista.
Minä tunnen amerikkalaisen elämäntavan. Se on kaikkien menestyvien kansakuntien elämäntapa, joka muuttuu koko ajan. Tiedän, että kaikki horjuu ja järkkyy. Kun nousen ylös aamulla, en ole huolissani siitä, mitä söisin tai pukisin päälleni. En huolestu myöskään lämmöstä, valosta ja turvallisuudesta.” Jeesus varoitti meitä tekemästä niitä.
TÄYDELLINEN RAUHA
Lepään Isäni rakkaudessa. Tiedän, etten ole Jumala. Vain Hän hallitsee kaikkia näitä asioita. Teen niin kuin profeetta Jesaja teki: hän pani mielensä lepoon luottaen täysin Herraansa:
            ”Vakaamieliselle sinä talletat rauhan, rauhan, sillä hän turvaa sinuun”(Jes.26:3).
Profeetta Jesaja julisti tätä totuutta kaikkien aikojen uskoville, eikä Jumala voi valehdella!