PALVELUKSESI IANKAIKKISUUDESSA

Haluan kertoa sanan kaikille, jotka ovat joutuneet käymään läpi kärsimyksen monien tulvien ja tulisien pätsien. Koetuksen aikasi ei ehkä ollut merkki kurituksesta. Paremminkin se on iankaikkista, sellaista, joka liittyy elämääsi uudessa, tulevassa maailmassa.
Taistelu, jota juuri kestät nyt, ei ole tästä maailmasta, ei lihasta, ei paholaisesta. Tämä sodankäynti on valmistelua tulevaan palvelukseesi kirkkaudessa. Sinua valmistetaan palvelukseen tuonpuoleisessa.
TAIVAALLINEN VALMISTELU
Mietipä tätä: Sinä päivänä, jolloin annoit elämäsi Jumalalle, Hän tiesi nykyisen koetuksesi tulevan. Hän tiesi, että rakastaisit Häntä kaikessa, mitä tulee sinua kohti ja sinä voittaisit.
Olen varma, että juuri nyt kaikki kohtaamasi asiat osoittavat Uuden Jerusalemin suuntaan. Apostoli Johannes kirjoittaa tulevasta ajasta:

  • ”Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä”(Ilm.22:3.) 
  • ”Eikä yötä ole enää oleva… ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti”(Ilm.22:5).
  • ”Hän on tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä"(Ilm.5:10).

Kaikki tämä puhuu toiminnasta. Se viittaa siihen, että Jumala valmistelee meitä nyt siihen, mitä Hän haluaa uskoa meidän tehtäväksemme uudessa maailmassa. Lyhyesti, Hänellä on yli meidän ymmärryksemme käyviä suunnitelmia.
Paavali puhuu tästä, kun hän sanoo, että palvelemme jatkuvasti Jumalaa suurella ilolla:

”Hän on hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa, osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa”(Ef.2:6-7, kursiivi kirjoittajan).