TÄSTEDES - Gary Wilkerson

Niin enkeli sanoi hänelle: "Älä pelkää, Maria; sillä sinä olet saanut armon Jumalan edessä. Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus”(Luuk.1:30 -31). 
Jumalan suosio aiheutti kirjaimellisen olosuhteitten muutoksen Marian elämässä, täyskäännöksen. Raamatun mukaan hän tuli raskaaksi. Kun Jumalan suosio on elämässäsi, Hän ei vain sano: “Kaikki järjestyy, yritä vain ajatella onnellisia ajatuksia.” Ei, Jumala muuttaa sinun maailmasi. Hän kääntää kaiken nurinpäin.
JONKIN UUDEN SYNNYTTÄMINEN
Maria tuli raskaaksi! Kun saat Jumalan mielisuosion, Hän vaikuttaa sikiämisen, jonkin uuden syntymisen sinun elämässäsi.. Elämässäsi on tarpeita, rukous sielussasi. Kun tulet Jumala luo ja vastaanotat Hänen suosionsa, siunauksia virtaa yllesi, ja elämäsi muuttuu.
Maria ymmärsi tämän ja hän alkoi laulaa:
"Minun sieluni suuresti ylistää Herraa,
ja minun henkeni riemuitsee Jumalasta, vapahtajastani;
sillä hän on katsonut palvelijattarensa alhaisuuteen.
Katso, tästedes kaikki sukupolvet
ylistävät minua autuaaksi” 
(Luuk.1:46 - 48). 
KAIKKI ON OLEVA ERILAISTA
Rakastan tätä lausetta: ”Katso, tästedes”.  Tästedes jokin on erilaista, ja haluan sinun pitävän kiinni siitä. Haluan sinun omistavan sen totuuden sielussasi, hengessäsi ja mielessäsi tänä päivänä.
”Tästedes” sinussa tapahtuu muutos. Elämäsi muuttuu elämästä oman tahtosi ja halusi mukaan elämään, joka on täydellisesti antautunut Hänelle. Tajuat, ettet voi tehdä mitään omassa ylpeydessäsi. Päätä luottaa Jeesukseen ja vain Häneen.