JUMALA KARKOTTAA VIHOLLISESI

Tässä on alkuperäisestä Hebrean kielestä käännetty teksti Psalmille 119: ” Kun juonikkaat vainoojat lähestyivät minua, jotka ovat kaukana sinun laistasi; silloin sinä, Jumala, olit lähellä kaikkien uskollisten käskyjesi kanssa” (Ps.119:150-151, vapaasti suomennettu Helen Spurrellin käännöksestä).
Demoniset vallat ja voimat olivat ympäröineet Daavidin, tarkoituksenaan tuhota sekä Daavid että Israel. Kuitenkin tämä Jumalan mies todisti, että kun vihollinen lähestyi, hän luotti Herran, että Herra tuli vieläkin lähemmäksi.
Tässä Daavidin todistuksessa on mahtava lupaus sekä sinulle että minulle. Voimme olla varmoja siitä että Saatana yrittää tuhota, ahdistaa ja masentaa kaikkia niitä jotka rakastavat Herraa. Hän yrittää kaikella voimallaan saada meidät epätoivon kuiluun, hämmennykseen, kokemaan syyllisyyttä ja tuomiota.
Ovatko saatanalliset “juonikkaat vainoajat” hyökänneet kimppuusi parasta aikaa? Ylivoimaiselta tuntuvia kiusauksia? Taloudellisia taakkoja? Avioliitto tai perheongelmia? Kun vainoojasi lähestyvät sinua tarkoituksenaan tuhota sinut, ole rohkealla mielellä, sillä Kaikkivaltias Jumala on vielä lähempänä sinua. Hän on puolellasi – ja jos Hän on sinua lähellä, Hän toimii sinun puolestasi.
”Jumala nousee, hänen vihollisensa hajaantuvat, hänen vihamiehensä pakenevat hänen kasvojensa edestä. Sinä hajotat heidät, niinkuin savu hajoaa; niinkuin vaha sulaa tulen hohteessa, niin jumalattomat häviävät Jumalan kasvojen edessä. Mutta vanhurskaat iloitsevat ja riemuitsevat Jumalan kasvojen edessä, he ihastuvat ilosta. Laulakaa Jumalalle, veisatkaa hänen nimensä kiitosta. Tehkää tie hänelle, joka kiitää halki arojen. Hänen nimensä on Herra, riemuitkaa hänen kasvojensa edessä” (Ps.68: 2-5).
Katso mitä Jumala on luvannut tehdä puolestamme, kun laitamme luottamuksemme Häneen! Kun annamme Hänelle huolemme, Jumala pakottaa vihollisemme pakenemaan.