EI AIKAA RENTOUTUA

Jotkut tätä lukevista ovat ottaneet lomaa ” hyvän taistelun käymisestä”. Olet sydämessäsi uupunut ja sanot itseksesi: ”Minun täytyy joko vähän höllentää tai katkean! En silti rakasta Herraa yhtään vähempää ja pysyn uskollisena. Täytyy vain kuunnella sydäntään, ja nyt se sanoo, että minun pitää rentoutua.”

Rakas lukija, valitsemasi sijankohta ei voisi olla huonompi. Hengellinen rentoutuminen ja peräksi antaminen on viimeinen vipu paholaisen ansassa. Sinä valitset lomasi ajankohdaksi juuri keskiyön. ”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta. Sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sen tähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin (Room.13:11 - 12).

Jos yö olisi niin pitkälle kulunut ja Herran päivä niin lähellä, kun tämä kirjoitettiin, niin kuinka paljon lähempänä se onkaan tänään! Näinä viimeisten päivien taisteluissa ei voida rentoutua. ”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää”(1 Piet.5:8 -9). Saatana ei kyllä aio rentoutua. Hän vain lisää höyryä. Meidän ei pidä nukkua!

Läpi koko Uuden Testamentin Jumala kutsuu meitä valvomaan, olemaan varuillamme ja tietoisina pukemaan yllemme koko sota-asu. Meidän ei pidä nukkua niin kuin toiset, vaan meidän pitää odottaa ja kiirehtiä Herran päivän tuloa.

Jos rentoudut tässä sodassa, kuolet varmasti. Rentoudu ja joudut varmasti paholaisen ansaan. Kutsu rentoutumaan on suoraan helvetistä! Se on itsensä Saatanan sireenin ääni. Varo siksi, koska nyt aika herätä! ”Varjele minua niiden pauloista, jotka minua pyydystävät, väärintekijäin ansoista”(Ps.141:9).