LUOTA HÄNEEN SUUREMMISSA ASIOISSA by Gary Wilkerson

Puhuin äskettäin erään irlantilaisen pastorin kanssa. Hän kertoi minulle pelkäävänsä tulevaa vuotta. Minusta oli kuitenkin ihanaa, että hän viittasi Hebr.11:1:een puhuessaan horisontissa näkyvistä vaikeuksistaan. Oletko koskaan lukenut tuota kohtaa? Se sanoo: ”Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy”(Hebr. 11:1). Sitten hän sanoi minulle: ”Gary, tiedäthän, että pelko on sitä, että se, mitä toivot, ei tapahdukaan. Eikö? Ja että näkymättömät asiat jäävät näkymättömiin. Sitä on pelko. Se on sisälläsi oleva oletus. Ajattelet, ettei se, mitä toivot, tule tapahtumaan koskaan. Se on pelkoa, ja se estää kaiken, mitä Jumala haluaa tehdä elämässäsi.”

Haluan kysyä sinulta tänään, ennen kuin päivä on päättynyt. Pyydä Jumalaa tekemään sinun kanssasi liiton, joka poistaa kaiken pelon, koska Hänen täydellinen rakkautensa ja armon tekonsa on sinua varten. Jotkut teistä luulevat, että pelkosi haihtuisi, jos saisit vastaanottaa täydellisen rakkauden. Ei se niin mene! Hänen täydellinen rakkautensa, joka onkin ainoa täydellinen olemassa oleva rakkaus, tulee sinun sydämeesi. Sinä olet rakastettu, hyväksytty, sinä et tarvitse epäjumalia kokeaksesi itseäsi hyväksi. Kun tämä tapahtuu, ja sinä luovut omasta suunnitelmastasi, sinulle jäävät vain Jumalan lupaukset elämääsi varten. Halleluja, se on evankeliumia!

1 Moos 15:7:ssä me näemme, että Jumala toi Abramin Kaldean Uurista ja antoi hänelle lupauksen “tämän maan omistuksesta”. Abramilla oli edessään pitkä matka, mutta hänellä oli Jumalan lupaus!

Kun sinulla on Jumalan lupaus, matka on kulkemisen arvoinen, ystäväni. Kun sinulla on Hänen lupauksensa, Hän sanoo: ”Tulehan veljeni. Tulehan Sisareni. Tulehan tyttäreni. Tulehan poikani. Usko minuun! Luota!” Jollei sinulla ole ollut uskoa ennen, usko Häneen tänä vuonna. Jos sinulla on jo ollut usko, enennä sitä tänä vuonna. Jos olet uskonut Jumalan tekevän suuria tekoja, usko tänä vuonna suurempiin.