ELO ON VALMISTA KORJATTAVAKSI

Jeesus näyttää meille kuvan viimeisistä päivistä. Tämä viimeisten päivien kuva alkoi Hänen noustessaan taivaaseen, ja se loppuu, kun Hän tulee takaisin. Me olemme jo aika lähellä näitä tapahtumia!

Jeesuksen opetuslapset halusivat tietää millaista olisi viimeisten päivien lähestyessä. Hän vastasi puhumalla nälänhädästä, maanjäristyksistä, ahdistuksesta, kansojen jakautumisista. Vääriä profeettoja ja ”kristuksia” nousee pettämään ja johtamaan ihmisjoukkoja harhaan. Uskovia vihataan jo Kristuksen nimen mainitsemisen tähden. Monien rakkaus kylmenee, monet lankeavat, koska synti ja laittomuus pääsevät valtaan.

”Ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät”(Luuk.21:25 - 26). Lyhyesti kerrottuna Jeesus kuvaa kaikkien aikojen ahdistavinta, masentavinta, uupuneinta sukupolvea.

Niin, ovatko Hänen ennustuksensa täyttymässä juuri nyt, omien silmiemme edessä? Mieti sitä. Tämä sukupolvi on varmasti täynnä ahdistusta ja huolta. Ihmisjoukot pelkäävät katsoessaan uskomattomia tuhoja: hurrikaaneja, maanjäristyksiä, tsunameja, mutavyörymiä, tornadoja. Kokonaiset kansat vapisevat pelosta terroriuhan takia. Sydänkohtaus on tämän päivän maailman ykköstappaja.

Väärät uskonnot, profeetat, ”kristukset” johtavat monia harhaan. Miljoonat kääntyvät islaminuskoon, kansa kansan jälkeen joutuu islamistien soluttautumisen uhriksi. Sinun pitäisi olla tosi sokea, jos et näkisi kaiken sen järkkyvän, mikä vain voi järkkyä.

Kaiken tämän sekamelskan ja hämmennyksen keskellä kuulen Jeesuksen sanat: ”Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi” (Joh.4:35). Olen vakuuttunut, että Jeesus puhuu seurakunnalleen: ”Ihmiset ovat valmiita kuulemaan. Nyt on aika uskoa elonkorjuuta varten. Nyt on aika teidän alkaa leikata viljaa.”

Kristus on elon Herra ja jos Hän julistaa, että sadonkorjuu voi alkaa, meidän tulee uskoa se. Ei väliä, kuinka pahaksi tämä sukupolvi on tullut. Ei väliä sillä, kuinka vahvaksi Saatana näyttää tulleen. Herramme sanoo meille: ”Lakatkaa keskittymästä ympäröiviin vaikeuksiin. Nostakaa sen sijaan silmänne. Teidän on aika nähdä, että sato on valmiina korjattavaksi.”