ON VIRTA

”Virta lähteinensä ilahduttaa Jumalan kaupungin, Korkeimman pyhät asunnot. Jumala on sen keskellä, ei se horju, Jumala auttaa sitä jo aamun koittaessa”(Ps. 46:4 -5).

Niin, tuo virta on Jeesus, Hänen läsnäolonsa. Kun heität pois kaiken epäilyn ja pelon ja huudat: ”Herra, minä uskon ja Sinussa on toivoni, runsas toivo”, silloin Pyhä Henki voimallaan istuttaa sinut tämän virran äyräille.

On tärkeää juurtua syvälle Jumalaan, koska pahin on vielä tulossa!

"Jos sinä jalkamiesten kanssa juokset ja ne sinut väsyttävät, kuinka sinä kävisit kilpaan hevosten kanssa? Ja jos sinä vaarattomalla maalla oletkin turvassa, kuinka käy sinun Jordanin rantatiheikössä”(Jer.12:5).

Nyt meillä on muka hyvät ajat. Elämme pienessä sadekuurossa verrattuna tulevaan myrskyyn. Tämä on lasten leikkiä verrattuna edessä oleviin vaikeuksiin. Saatat ajatella, että juuri nyt sinulla on aika kamalaa, mutta nyt on rauhallista sen ahdistuksen valossa, joka tulee pian koko maailmaan.

Meillä täytyy olla juuret syvällä! Jos et saa voimaasi Hänestä tänään, et kestä, kun hirveä pimeys peittää maan. Meitä testataan nyt ”kevyillä ahdistuksilla”(2 Kor.4:17), jotka ajavat meitä Herran luo, jotta kaivaisimme syvemmälle elämänlähteen salaisuuteen.

”Siunattu on se mies, joka turvaa Herraan, jonka turvana Herra on. Hän on kuin veden partaalle istutettu puu, joka ojentaa juurensa puron puoleen; helteen tuloa se ei peljästy, vaan sen lehvä on vihanta, ei poutavuonnakaan sillä ole huolta, eikä se herkeä hedelmää tekemästä”(Jer.17:7-8).