PÄÄSTÄ HALLITSEMAAN

Ne, jotka laimin lyövät Herran, piankin singahtavat pois hallinnasta, koska paholainen tulee sisään ja ottaa hallinnan. Sellaisella ihmisellä on tuhoutunut omakuva. Hänen tunteensa ja ajatuksensa ovat hallitsemattomat ja kielensä heiluu ja liikkuu katkeruuden ja vihan alla.

Jos vain voisimme rakastua Jeesukseen, vaeltaa ja puhua Hänen kanssaan, Hän piankin näyttäisi meille, ettei Saatanalla ole mitään valtaa meihin. Me antaisimme Jeesuksen äkkiä hallita meitä. Sitten me ajaisimme takaa riivaajia, panisimme paholaisen pakenemaan, seisoisimme uskossa kaikkea pelkoa, valhetta, kaikkea sitä vastaan, mikä tulee helvetistä. ”Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi" (Mark.16:17 - 18).

Paavali varoittaa meitä ”tyhmistä naisista”, jotka eivät luovu himostaan: ”Sillä niitä ovat ne, jotka tungettelevat taloihin ja pauloihinsa kietovat syntien rasittamia ja monenlaisten himojen heiteltäviä naisparkoja”(2 Tim.3:6). He ovat naisia, jotka eivät halua maksaa siitä, että saavat vaeltaa Jeesuksen kanssa, jotka eivät ota vastaan Jumalan moitetta, tunnusta syntejään ja kadu. He sen sijaan kulkevat opettajan luota toisen luo rukoiltavaksi ja sitten ripustautuvat sitten heidän päälleen! Uskokaa, että nämä ”taloihin tungettelevat” ovat aina meidän luonamme. Heillä on silmät, jotka haluavat niitä naisia ja lupaavat heille: ”Tulkaa meidän tilaisuuteemme, niin saat vapautuksen”. Et kuitenkaan saa! Lopulta vain joudut vangiksi, kaksinkertaiseen kahleeseen, ja nuo kutsujat haluavat vain päästä lompakollesi!

Sinä voit saada hallintaan. Voit päästä takaisin ahkeraan, rakastavaan ja läheiseen vaellukseen Jeesuksen kanssa. Sen sijaan, että etsisit vain omaa mukavuuttasi, yritä lohduttaa Jeesusta: ”Häväistys on särkenyt minun sydämeni, minä olen käynyt heikoksi; minä odotin sääliä, mutta en saanut, ja lohduttajia, mutta en löytänyt”(Ps.69:20).