JUMALAN VASTAUS EPÄJUMALAN PALVELIJOILLE

“Heidän on kannettava syntinsä – niin kuin kysyjän synti, niin on profeetankin synti - etteivät he, Israelin heimo, enää eksyisi minusta pois eivätkä enää saastuttaisi itseänsä kaikilla rikkomuksillaan, vaan olisivat minun kansani ja minä olisin heidän Jumalansa; sanoo Herra, Herra" (Hes.14:10- 11).

Jumala sanoo meille lempeästi: ”Teen mitä tahansa saadakseni teidät pois saastaisten epäjumalienne edestä. Minä annan teidän langeta petokseen ja tuhoon. Minä aion suostutella teidät takaisin itselleni. Jos se ei tehoa, joudun antamaan teille rangaistuksia.”

”He lohduttavat teitä, kun näette heidän vaelluksensa ja tekonsa. Ja te tulette tietämään, etten minä syyttä ole tehnyt sitä kaikkea, minkä olen sille tehnyt; sanoo Herra, Herra" (Hes.14:23).
Tässä Herra sanoo: ”Te tulette tietämään, että minun ankarat toimenpiteeni ovat siitä syystä, että en halua teidän menevän pois”.

Onko sinun sydämessäsi rikkomusten kompastuskivi? Onko sinut pettänyt sidos, joka voisi tuhota sinut? Jos niin ja jos tämä kirjoitus tuomitsee sinut, sinulla on toivoa.

Sillä ei ole väliä, mikä sinun epäjumalasi on, kateus, seksuaalielämän synti, porno, alkoholi, huumeet, katkeruus tai anteeksiantamattomuus. Pyydä Pyhää Henkeä vahvistamaan Jumalan pelkosi, pehmentämään sinun sydämesi hänen syyttävälle äänelleen. Sinun pitää vihata syntiäsi ja päättää olla tekemättä rauhaa sen kanssa.

Rukoile häntä nyt: ”Herra, älä jätä minua sokeaksi. Jos minussa on väärää luuloa itsestäni tai petän itseni, ilmaise se minulle. En halua uskoa enää valheita. Minä haluan vain kuulla sinun äänesi ja saada sinun voimasi ja valtasi hallitsemaan elämääni.”

Sinua varten on vapautus, jos todella haluat sitä. Eräänä päivänä tajuat pian, ettet enää ole orja vaan Jumalan lapsi, jonka totuus on tehnyt vapaaksi.