JUMALA ON USKOLLINEN LAPSILLEEN

Meidän täytyy olla täysin tietoisia vihollisen juonista ja metodeista. Kaikista voimakkain ase Saatanan arsenaalissa on ilkeä valhe – itse valheiden mestarilta! Mikä on hänen suurin valheensa? Se että Jumala ei ole uskollinen Hänen lapsilleen.
Niin kuin hän on tehnyt läpi historian, Saatana haluaa hyökätä koteihimme, avioliittoihimme, lapsiimme, terveyteemme, työpaikkoihimme, meidän uskoomme Herraa kohtaan. Jeesus kertoi Pietarille, ”Saatana on tavoitellut teitä valtaansa, seuloakseen teitä niinkuin nisuja” (Luuk.22:31).
Ajattelet ehkä, ”Kuinka pahaksi tilanne voi tosiasiassa käydä uskovalle? Mitä Jumala sallii kun Hän antaa luvan seuloa meitä?” Ohjaan sinut Hebrealaiskirjeen 11 lukuun mistä voimme lukea niistä lukemattomista koettelemuksista joita marttyyrit ja uskon sankarit joutuivat kokemaan. Raamattu sanoo heistä: ”he saivat uskon kautta hyvän todistuksen” (katso 11:39, vapaasti käännettynä).
Samoja kärsimyksiä ja vaikeuksia, joita nämä varhaiset uskovat kärsivät, tapahtuu myös nykyajan uskoville eri puolella maailmaa. Kristityt Lähi-idän alueella ovat todella vakavassa vaarassa uskonsa takia ja monien on täytynyt paeta henkensä uhalla, jättäen kotinsa, työnsä ja seurakuntansa. Monia on jopa tapettu – ja kuitenkin jäljelle jääneet uskovat ovat jatkaneet evankelioimistyötä vieraissa maissa joihin heidät on karkotettu sodan takia. Kaiken kokemansa läpikäytyään he ovat löytäneet sen totuuden että Jumala on uskollinen Hänen lapsilleen.