PYHÄN HENGEN KEHOTUKSET - Carter Conlon

Vuosia sitten Herra vaikutti sydämelleni että aloittaisin Raamattupiirin pienessä maaseudulla olevassa kirkossa, todella pienessä kaupungissa, jonka nimi oli Pendleton. Tämä sijaitsi sellaisella alueella Kanadaa, jossa ei ollut noin 40 neliökilometrin alueella yhtään todellista todistusta Kristillisyydestä mistä olisimme olleet tietoisia.
Menin kirkon johdon luokse ja kerroin kuka olin ja syyn miksi halusin vuokrata heidän kirkkoaan. He antoivat meidän käyttää kirkkoa ilman maksua ja he jopa antoivat meille talonmiehen joka piti huolta lämmityksestä ja lumen kolaamisesta talvisin.
Tein heti lentolehtisiä jotka mainostivat Raamattupiiriä ja jaon niitä. Aivan ensimmäisenä iltana oli lumimyräkkä ja ketään ei tullut paikalle! Tulin kirkolle kuusivuotiaan poikani Jasonin kanssa ja lankoni kanssa joka oli ylistyksenjohtaja. Lankoni kysyi: ”Pitäisikö meidän vain lähteä kotiin?”
”Ei,” oli vastaukseni. ”Herra on kutsunut minut tähän, joten pidämme tilaisuuden tänä iltana!”
Ja niin me pidimme. Me ylistimme Jumalaa, poikani todisti, ja meillä oli mahtava ilta!
Jatkoin Raamattupiirin pitämistä viikosta toiseen. Joskus paikalla oli kuusi henkilöä, joskus vain neljä. Mutta lopulta kahden vuoden aikana, Raamattupiiristä kasvoi kokonainen seurakunta. Yhdestä seurakunnasta kasvoi toinen seurakunta, jonka lisäksi syntyi kristillinen koulu ja ruoanjakelupiste – todistus joka yhä on olemassa tänä päivänä!
Mitä olisikaan tapahtunut jos olisin vain mennyt kotiin Raamattupiirin ensimmäisenä iltana? Olisin voinut sanoa: ”Tämä on järjetöntä – ei ole vaivan arvoista yrittää jatkaa.”
Kuinka surullista se tulee olemaan joillekin henkilöille, kun he saapuvat Jumalan valtaistuimen eteen ymmärtäen silloin, että Herra kehotti heitä tekemään jotain joka olisi tuonut kunniaa Hänen nimelleen, ja kuitenkaan he eivät totelleet.
David Wilkerson, Times Square Church seurakunnan perustaja pastori, kutsui Carter Conlonin pastoriksi seurakuntaan vuonna 1994. Vuonna 2001 Carter Conlon nimitettiin vanhemmaksi pastoriksi.