ONKO JUMALA SINULLE VIHAINEN?

”Sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa". Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niin kuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?”(Hebr.12:6 -7). 
Herra ei rakasta Sinua koskaan enemmän kuin silloin, kun Hän kurittaa ja moittii sinua. Itse asiassa koko kurituksen prosessi on vain sitä varten, että Jumalalla on halu sinuun. Sen tarkoitus on antaa sinulle Hänen tuntemisensa ja kirkkautensa. Muista, ettei Jumala koskaan kurita lapsiaan vihassa.
Älä kuitenkaan ymmärrä väärin. Raamattu sanoo näitä kurituksen aikoja murheellisiksi. Ne eivät ole todellakaan millään tavoin iloja meille. ”Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi”. Kuitenkin meille sanotaan, että ”jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetu”(Hebr.12:11).
Vuosien mittaan olen joutunut sammuttamaan monia Saatanan palavia nuolia ja valheita. Tänä päivänä väitän varmasti: ”Jumala ei ole vihainen minulle.  Rakas Jeesuksen seuraaja, Hän ei ole vihainen sinulle. siksi sinun tulee sammuttaa kaikki, mitä paholainen sanoo yrittäen vakuuttaa sinua muusta”.
Tämä on ristin voitto: rauha Jumalan kanssa ja Jumalan oma rauha.