ONKO SINUT VAPAUTETTU? by Gary Wilkerson

Teen sinulle yksinkertaisen mutta tärkeän kysymyksen: Oletko päässyt vapaaksi? Vastauksesi saattaa olla ensi kuulemalta ”olen”, mutta todellisuudessa monet meistä elävät jonkinlaisessa unelma-luulousko-maailmassa. Meidät on päästetty vapaiksi. Meidät on pesty puhtaiksi, meidät on lunastettu, me olemme puhtaita, pestyjä. Me elämme Jumalalle jonkinlaisessa toisesta maailmasta olevassa tilassa, jossakin varjomaailmassa. Sinne ei ymmärryksemme ylety.

Todellisuudessa alamme saada erilaisen tuntuman elämään, kun elämme taivaan kohdatessa maan. Olenko päässyt oikeasti vapaaksi? Monet meistä anovat ja kiusaavat Jumalaa päivittäin: ”Herra, vapauta minut! Päästä minut vapaaksi siteistä, irrota minut synnin vallasta, näistä huonoista tavoista ja riippuvuuksista”. Me pyydämme Jumalaa alinomaa vapauttamaan meidät.

Totuus on, että sinut on jo vapautettu, jos olet kohdannut Jeesuksen Kristuksen, jos sinut on pesty Karitsan verellä ja puhdistettu hänen kalliissa veressään. Sinä olet voitokas ja uusi luomus Kristuksessa Jeesuksessa!

”Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut. Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran ”(2 Kor. 5:17 -18).

Sinun ei tarvitse tulla alttarille ja pyytää ja anoa ja velloa epätoivossa, syyllisyydessä ja rukoilla: ”Voi, Herra päästä minut vapaaksi! Jumala, muuta minut!” Ei, koska hän on jo muuttanut sinut. Hän on jo tehnyt sinut uudeksi. Hän on jo antanut sinulle synnintunnon syyllisyydestäsi ja istuttanut sinuun vanhurskautensa. Jeesukseen Kristukseen uskovana et voi käskeä häntä tekemään sinua vanhurskaaksi. Jos olet kohdannut hänet, hän on jo tehnyt sinut vanhurskaaksi ja täydeksi. Halleluja! Tämä on hyvä uutinen!