PÄIVÄSTÄ PÄIVÄÄN by Gary Wilkerson

”Sen tähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? “(Matt.6:25).

Jeesus ei halua sinun olevan huolissasi elämästäsi. On helppo huolestua pienistä asioista, mitä laittaisit yllesi tai mitä söisit. Hän jatkaa jakeessa 27: ”Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?” Jeesus sanoo tässä: ”Älä tee niin! Et voi lisätä vuosiesi määrää murehtimalla”. Hän vapauttaa meidät huolista ja kutsuu meitä Jumalan lasten ihanan vapauden kokemiseen.

Jakeessa 33 Jeesus sanoo: ”Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan”. Hän sanoo tietävänsä jo tarpeesi ja, kun etsit häntä, hän antaa sinulle tarvitsemasi.

Halleluja! Kristus lisää oman vanhurskautensa häntä etsivän elämään, kun tämä isoaa ja janoaa häntä. Kun me kohtasimme Jeesuksen ristillä ja meistä tuli hänen verellään ostettuja, pyhitettyjä seuraajiaan, saimme voiton!

Jotkut ehkä sanovat: ”Tiedän, että hän toi minulle vanhurskauden, mutta jos teen jotakin, mikä ei miellytä häntä, hän ottaa sen pois”. Ei, Raamattu ei sano niin. Se sanoo: ”Älä ole huolissasi vanhurskaudestasi”. Pyhä Henki osoittaa sinulle syntisi. Jumala tietää, kuka sinä olet ja mitä olet käymässä läpi. Tahdon vakuuttaa sinulle tänä päivänä, että hän on syntiä ja synnin luontoa voimakkaampi. ”Sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa”(1 Joh.4:4).

Jeesuksen tunteminen vaikuttaa lepoa ja rauhaa. Voit siksi painaa pääsi tyynyyn illalla ja nukkua rauhallisesti. Tiedät, että hän puhdistaa sinut ja tekee kaiken uudeksi. Hän ei tee sitä elämässäsi ainoastaan kerran, vaan joka päivä uudestaan. Hän vaeltaa kanssasi, tekee työtä kanssasi ja huolehtii kaikesta elämässäsi.