JUMALAN MAALLISET SIUNAUKSET - Gary Wilkerson

Mooses tiesi, kuinka tärkeitä Jumalan siunaukset olivat Israelille. Hänen yliluonnolliset tekonsa olivat pelastaneet heidän henkensä: mannaa taivaasta, kun kansa oli nälissään ja vettä kalliosta, kun heidän kehonsa olivat kuivumaisillaan.
Mooses huomasi, että näiden kokemusten tarkoitus, ihmeellisten antimien ohella, oli saada heidät tuntemaan ja luottamaan lämminsydämiseen ja rakastavaan Jumalaan, joka antoi heille.  Mooseksen seuraava lausunto ei yllätäkään meitä:
”Ilmoita minulle tiesi, että tulisin tuntemaan sinut ja tietäisin saaneeni armon sinun silmiesi edessä” (2 Moos.33:13).
Mooses tiesi, että lopulta Jumalan suosiota ei voisi saada Hänen antamissaan lahjoissa, vaan Hänen itsensä tuntemisessa.
PAIMENEN SILMILLÄ NÄHTYNÄ
Kiitän Jumalaa kaikesta maallisesta siunauksesta. Pastorina saan nähdä Hänen ihmeelliset työnsä ihmisten elämässä koko ajan. Hän eheyttää avioliittoja, jotka ovat rikkoutuneet. Hän antaa avun niille, jotka ponnistelevat taloudellisesti. Hän tuo parantumisen ihmisten sairaille, murtuneille kehoille.
Kirjoittaessani tätä ajattelen erästä pientä poikaa, jonka nimi oli Jesaja. Hänen ei odotettu elävän enempää kuin kymmenen päivää syntymän jälkeen. Kun hän pysyi elossa ensimmäisen vuotensa, lääkärit sanoivat, ettei pystyisi koskaan kävelemään. Juuri äskettäin hänen äitinsä lähetti minulle videon nuoresta Jesajasta tanssimassa pienen tytön kanssa häissä!
JUMALAN ELÄMÄNLEIPÄ
Sellaiset asiat puhuvat Jumalan rajattomasta suosiosta, Hänen kyvystään hengittää elämää mihinkä hyvänsä erämaahan. Kaikkihan me koemme Hänen suosiotaan liiankin suurissa määrin mitattavaksi: suhteissamme, terveydessämme, työssämme, koulussamme. Kun me ponnistelemme eri elämänaloilla, tai kun olosuhteemme käyvät liian vaikeiksi, Hän kantaa meitä lohduttavalla läsnäolollaan. Jumala on tehnyt elämämme kaikki asiat, joita emme osaisi kuvitella tapahtuvan. Hänen rajaton suosionsa ei tunne rajoja.