VERRATON SUOSIO - Gary Wilkerson

“Elleivät sinun kasvosi käy meidän kanssamme, niin älä johdata meitä täältä pois”( 2 Moos.33:15).
Mooses tiesi Jumalasta jotakin, mikä ylittää Hänen siunauksensa, jopa Hänen yliluonnolliset tekonsa. Hän tiesi, että Jumalan rajattoman suosion yläpuolella on Hänen lopullinen suosionsa, suosio, jota ei voi mitata asioilla, joita Hän tekee, vaan vain siinä, kuka Hän on.
TAIVAS ILMAN JUMALAN LÄSNÄOLOA
Eräs kuuluisa kristillinen kirjailija asetti kysymyksen: ”Mitä, jos taivas olisi paikka, jossa voisit saada kaiken haluamasi? Kaikki unelmasi toteutuisivat ja halusi saisi tyydytyksen, mutta siellä ei olisi Jumalaa. Haluaisitko mennä sinne?” Jokaisella kristityllä on oikeus kysyä tätä. Haluammeko Jumalan siunauksia ilman Hänen tuntemistaan, kaikkien hyvien lahjojen antajaa?  Tai, niin kuin Mooses, ottaisimmeko mieluummin Jumalan läsnäolon, vaikka kaikki siunaukset puuttuisivat?
En todellakaan ota kevyesti Jumalan siunauksia enkä Hänen Sanaansa. Raamatussa on tuskin yhtään kirjaa, joka ei mainitse Jumalan huolta köyhistä.  Köyhyys vaikuttaa kaikilla elämän alueilla, ja meidän tulee antaa leipää nälkäiselle, toivoa masentuneille, parannusta särkyneille sydämille. Niille, jotka meistä tuntevat Jumalan runsaat siunaukset, Mooses näyttää jotakin tärkeätä: Jopa jokapäiväinen leipä kalpenee Jumalan tuntemisen rinnalla.
ILMAN JEESUSTA MEILLÄ EI OLE MITÄÄN
Eivät tämän päivän kristityt ole kiittämättömiä Jumalan siunauksista. Ongelmamme on, että me pysähdymme siihen. Sanomme: ”Herra, sinun rajaton suosiosi riittää minulle.” Seei kuitenkaan riitä. Meillä voi olla mitä elävin avioliitto, kaunein koti, tyydyttävin työpaikka ja ihanimmat lapset, mutta jos Jeesus ei ole näiden keskellä, meillä ei ole mitään.
Haluammeko julistaa Mooseksen kanssa: ”Herra, jos sinä et ole mukana, niin en lähde!”? Jos voimme sanoa näin, Jumala vastaa meille samalla tavalla kuin Moosekselle: "Pitäisikö minun kasvojeni käymän sinun kanssasi ja minun viemän sinut lepoon?" (2 Moos.33:14).