TAISTELE USKOSI PUOLESTA

Tulee aika, jolloin kaikki itku taukoaa. Silloin Jumalan kansa nousee surunsa yläpuolelle, yli kaikkien raskaiden enteiden ja lähtee takaisin taisteluun.
Uudessa Testamentissa Hebrealaiskirje toistaa Jesajan sanoja:
”Ojentakaa hervonneet kätenne ja rauenneet polvenne"; ja: "tehkää polut suoriksi jaloillenne", ettei ontuvan jalka nyrjähtäisi, vaan ennemmin parantuisi”(Hebr.12:12 - 13). 
Tässä tarkoitetaan: ”Älkää jääkö alle. Nouskaa ylös ja taistelkaa uskonne puolesta. Älkää antako peräksi aroille, vapiseville polvillenne, vaan sen sijaan juoskaa. Jos antaudutte pelolle ja huolelle, uskonne saattaa rampautua.”
Kun olette kestäneet itkun ajan, tulee aika taistella!
SYYTÖSTEN ESITTÄMINEN
Muista Daavidin armeija haavoittavaa tappiota Siklagissa. Sen jälkeen kun nämä mahtavat miehet olivat päättäneet sen itkuun, he raivostuivat ja syyttivät Daavidia kauhean tuhon sallimisesta. He olivat niin katkeroituneita kauheasta epäonnestaan, että he alkoivat kerätä kiviä tappaakseen hänet (lue sen syystä 1 Sam.30:1-6).
Mielestäni suurin osa ihmisistä tekee juuri samoin tällä hetkellä maailman asioiden suhteen.  He kääntyvät vasempaan ja oikeaan kysyen: ”Kenen vika on tämä kauheus? Kaikki on ihan sekaisin”.
JÄTÄ SE SIKSEEN JA TAISTELE
Kehotan jokaista Jeesuksen seuraajaa: Unohda, miten tähän on jouduttu. Unohda, kuka on vastuussa. Ennen kaikkea, unohda omat henkilökohtaiset ”jossitelusi”. ”Jos vain olisin tehnyt niin tai näin, talouteni olisi kunnossa, elämäni olisi paremmin”. Jos riiput sellaisissa ajatuksissa, pelkosi muuttuu raivoksi tai joksikin muuksi rampauttavaksi, tuhoavaksi hengeksi.  Herra tarkoittaa sinun suuntaavan energiasi toiseen suuntaan. Hänen Sanansa kehottaa: ”Nyt on aika taistella uskosi puolesta.”