VAHVISTAVA SANA

Uskon, että Jumala tuo alas innon, kateuden ja ylpeyden kaikkien kiehuvien ja kaoottisten tapahtumien kautta, joita tällä hetkellä on maailmassa. Olen aivan vakuuttunut siitä, ettei Hän enää anna seksuaalisten vääristymien tuhota kokonaisen sukukunnan sielua. Uskon, että samaa sukupuolta olevien avioliitot ovat tulleet Jumalan koston kohteiksi.
Jesaja kuvaa historiankautta, joka oli täynnä itkua, pelkoa ja vapinaa. Kuitenkin Herra antoi Jesajalle vahvistavan sanan kansalle vietäväksi:
”Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet. Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät" (Jes.35: -4, kirjoittaja on lisännyt kursiivin). 
Herra sanoi siis: ”Vahvistakaa uupuneita. eheyttäkää niitä keskuudessanne, jotka ovat heikkoja. Rohkaiskaa kaikkia, jotka pelkäävät ja ovat ahdistuneita. Sanokaa heille: ’Ei tarvitse pelätä. Herra toimii tässä. Kaiken sen läpi Hän varjelee kansansa. Hän tekee sen pelastaakseen teidät”.
HURSKAATKIN PELKÄÄVÄT
Rakas lukija, hurskainkin keskuudessamme kokee sydämen tykytystä, äkillistä pelon tunnetta, kun hirveä kriisi puhkeaa.  Sellaisina aikoina ei ole synti hetkiseksi vaipua syvään ahdistukseen.”
Todellakin, kun Herra antoi tämän sanan Jesajalle, Hän varmisti, ettei kukaan kauhean tilanteen edessä kuitenkaan murtuisi sen alla. Herra halusi jokaisen uupuneen, huolestuneen sydämen kuulevan: ”Älä pelkää! Rohkaistu, sillä Herra on kansansa Pelastaja.”