ENEMMÄN KUIN PELKKÄÄ JULISTUSTA JA OPETUSTA

Uskon, että evankeliumin julistamisessa tulisi olla Pyhän Hengen läsnäolo ja voima, joka tekee ihmeellisiä tekoja ja osoittaa evankeliumin todeksi!

Paavali julisti rohkeasti: "Minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista" (1 Kor. 2:4). Kreikankielen sanat tarkoittavat tässä "oikeaksi todettu". Paavali sanoi: "Minä saarnaan oikeaksi todettua evankeliumia. Jumala ja Pyhä Henki vahvistavat saarnani merkein ja ihmein!" Hebr.2:4 sanoo, että Jumala vahvisti Paavalin sanoman merkein ja ihmein: "Jumala yhdessä heidän kanssaan todisti tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja moninaisilla väkevillä teoilla ja jakamalla Pyhää Henkeä tahtonsa mukaan".

Alkuseurakunnan uskovilla oli vain yksi rukous: "ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta" (Ap.t. 4:30). Nämä apostolit menivät kaikkialle saarnaten täyttä evankeliumia.

"Monta ihmettä ja tunnustekoa tapahtui apostolien kautta"(Ap.t.2:43). "Ja apostolien kätten kautta tapahtui kansassa monta tunnustekoa ja ihmettä... Ja yhä enemmän karttui niitä, jotka uskoivat Herraan, sekä miehiä että naisia suuret joukot" (Ap.t.5:12,14).

Tässä yksi kaikkein selvimpiä todistuksia siitä, että täyden evankeliumin saarnaamisen tulee sisältää merkkejä ja ihmeitä: "Niin he oleskelivat siellä kauan aikaa ja puhuivat rohkeasti, luottaen Herraan, joka armonsa sanan todistukseksi antoi tapahtua tunnustekoja ja ihmeitä heidän kättensä kautta" (Ap.t.14:3). Tämä jae sanoo, että apostolit tekivät työtään rohkeasti kauan aikaa, saarnaten armoa ja katumusta. Sitten Jumala siunasi sen merkein ja ihmein, jotka tapahtuivat heidän kauttaan.

Jumalan viimeisten päivien seurakunta "lähtee ja saarnaa kaikkialla, ja Herra vaikuttaa heidän kanssansa ja vahvistaa sanan sitä seuraavien merkkien kautta"(Mark.16:20). Tällaisen näyn Jumala antaa meille.

Viimeisten päivien seurakunnan ihmeet ovat aitoja, niitä ei voi kyseenalaistaa tai kieltää, vaikkei niistä tiedetä yleisesti. Sen sijaan, niiden sanoma lähtee eteenpäin tavallisten, pyhien ja Jumalalle erotettujen kautta. He tuntevat Jumalan ja ovat läheisessä suhteessa Jeesukseen.

Nämä uskovat tulevat salaisista rukouskammioistaan. Se on vähälukuinen, mutta täynnä uskoa oleva valmis armeija. Se ei halua muuta kuin tehdä Jumalan tahdon ja kirkastaa häntä. He ovat pelottomia ja voimakkaita rukouksessa. He avaavat kokonaisia kansakuntia evankeliumille ja Jumala vahvistaa sanansa heidän valtavien tekojensa kautta!