HERRAN MIELEN JA TAHDON TUNTEMINEN

”Sinä kuulet nöyrien halajamisen, Herra, sinä vahvistat heidän sydämensä, sinä teroitat korvasi”(Ps.10:17).

Tässä jakeessa Daavid osoittaa yksinkertaisen, kolmen askeleen suunnitelman Herran mielen ja tahdon tuntemiseen elämässäsi:

  1. Rukoile häntä
  2. Valmista sydämesi kuulemaan hänen äänensä
  3. Hän antaa sinun tietää, eli Pyhä Henki puhuu sinulle.

Aivan pian Jumala aikoo vuodattaa kirkkautensa maljan sellaisessa määrin, ettei maailma ole koskaan ennen nähnyt. Pyhä Henki todistaa sen naapureillesi, työtovereillesi ja pelastumattomille perheenjäsenillesi.

Ihmiset kaikkialla tulevat tunnontuskiin ja kääntyvät kuolleista seurakunnistaan etsimään niitä, jotka vaeltavat Jumalan kanssa. Epätoivoissaan he etsivät niitä, joiden sydän on valmiina.

Jumala käyttää satojatuhansia tavallisia palvelijoitaan tässä lopunajan työssä, joka tapahtuu ihmiseltä ihmiselle. Niinpä kysyn sinulta: Haluatko sydämestäsi olla valmiina, jotta hänen työnsä saadaan päätökseen sinussa ja sinun kauttasi?

Tunnusta tänään Jumalalle: ”Herra, minä haluan elämäni olevan hyödyksi. Tiedän, että elän vain leivästä epätoivon erämaassa, mutta haluan elää!”

Sukella hänen sanaansa. Opi etsimään hän päivittäin. Kun valmistat sydämesi, löydät vallankumouksellisen voiman. Sen kautta elämääsi tulee tarkoitus ja täyteys. Tunteesi ja persoonallisuutesi muuttuvat, ja sinuun vuotaa voimaa.

Kun Jumala näkee sinut valmiina, hän tuo sinulle suuria tilaisuuksia työskennellä hänen hyväkseen. Sinun ei tarvitse edes lähteä kodistasi. Jumala tuo tarpeet ovellesi.

Voimallinen Jumala, jota palvelemme, valmistaa kansaansa juuri tällä hetkellä valtavaan työhön.

”Herra lähtee sotaan niin kuin sankari, niin kuin soturi hän kiihottaa kiivautensa; hän nostaa sotahuudon ja karjuu, uhittelee vihollisiansa”(Jes. 42:13).

Valmista sydämesi kohtaamaan häntä! Anna valmistaa itsesi palvelijaksi, varustetuksi ja valmistetuksi hänen suurta Hengen vuodatustaan varten. Silloin hänen kirkkautensa tulee sinussa eläväksi!