JUMALAN SOTAVÄKI - Nicky Cruz

Yhden asian olemme oppineet toimintamme kautta, kun olemme kohdanneet vihollisen sen omalla maaperällä uudelleen ja uudelleen, päivästä toiseen, viikko viikon perään. olemme oppineet tuntemaan Saatanan pelkuruuden. Se valitsee keskuudestamme kaikkein heikoimmat, toivottomimmat ja epätoivoisimmat. Niin kuin leikkikentän kiusaaja, joka juoksee suojaan, kun samankokoinen lapsi ilmestyy paikalle, Saatana peräytyy nähdessään ensimmäisen merkin todellisesta voimasta.

Ymmärrämmekö todella voiman, joka on kätemme ulottuvilla? Käsitämmekö kadotetulle maailmalle välittämämme sanoman merkityksen? Tajuammeko, kuinka helposti paha voidaan kukistaa ja teilata, kun yksinkertaisesti avaamme itsemme Pyhän Hengen toiminnalle?

Tiedämmekö, mitä Jumala kykenee tekemään keskuudessamme?

Kuinka ikävöinkään sitä päivää, jolloin uskovat seisovat hartia hartiassa, käsi kädessä tässä sodassa Saatanaa vastaan. Lopulta he piirtävät hiekkaan viivan keskelle sen polkua. Viivan, joka pysäyttää sen kuolleena tielleen. Viivan, joka sanoo: ”Siinä oli päiväsi! Sait huvisi! Nyt se vain on lopussa. Jeesuksen nimessä, et voi jatkaa”.

Kaipaan nähdä sotajoukon nousevan häntä vastaan. Uskovien varuskunnan, jolla on nälkä pelastaa sieluja, joka nostaa aseensa taisteluun pahaa vastaan. Jumalalle palavien sydänten, miesten ja naisten armeijan, jotka ovat pyhittäneet elämänsä Hänen tahdolleen.

Eikö se ole armeija, jossa haluaisit olla mukana? Etkö haluaisi edes pientä osaa valtavasta taistelusta Jumalan puolella? Etkö ole odottanut, toivonut, rukoillut ja uskonut Jumalan tuovan tiellesi juuri tätä?

Jos niin, silloin Jumala haluaa sinun tietävän, että armeija on jo valmiudessa. Tähän sotaan on varustauduttu. Sinun tulee vain nostaa miekkasi ja etsiä paikkasi hänen rivistössään!

”Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itse kullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle”(Room.1:16).

__________
Nicky Cruz, kansainvälisesti tunnettu evankelista ja tuottoisa kirjailija, kääntyi Jeesuksen Kristuksen luokse väkivallan ja rikoksen elämästä kohdattuaan David Wilkersonin New Yorkissa v. 1958. Hänen dramaattinen kääntymiskertomuksensa julkaistiin ensi kerran David Wilkersonin kirjassa Risti ja Linkkuveitsi ja myöhemmin hänen omassa suosikkikirjaksi muodostuneessa Juokse poika, juokse.