HERRAN SUOSIO - Gary Wilkerson

Kun juuri pidän tätä saarnaa Colorado Springs’in Spring – seurakunnassa, eräs nuori mies saarnaa Times Square-seurakunnassa New Yorkissa. Hän oli koditon, kadotettu, haavoilla, rikkinäinen alkoholisti vuoden verran.
VIHAAN TÄTÄ SEURAKUNTAA
Eräänä sunnuntaiaamuna hän käveli sisään Times Square – seurakuntaan ja löysi tuolin ylälehterin kaikkein takimmaisimmalta riviltä. Hän lähti jumalanpalveluksesta mutisten: ”Minä vihaan tätä seurakuntaa. En koskaan tule takaisin!” Silti hän tuli takaisin ja lähti taaskin sanoen: ”Minä vihaan tätä seurakuntaa. En ikinä enää tule takaisin”.
Hän vain tuli uudestaan – kolmantena, neljäntenä, viidentenä sunnuntaina ja niin edelleen. Hän jopa laski sunnuntait, 52 sunnuntaita ja lopulta sen sijaan, että olisi sanonut: ”Minä vihaan tätä seurakuntaa. En koskaan tule takaisin”, hän sanoikin: ”Minä rakastan sinua Jeesus ja tarvitsen sinut elämääni.” Tämä koditon nuori mies, joka asui New Yorkin puistojen penkeillä, tuli alttarille ja antoi elämänsä Jeesukselle.
LUNASTETTU, EHEYTETTY, SUOSION SAANUT
Kun hänet lähetettiin alkoholismihoitoon, huomattiin, että hän oli erityisen lahjakas. Kun hän oli käynyt läpi hoidon, hänet lähetettiin Raamattukouluun, jossa hän selvitti nelivuotisen kurssin kahdessa vuodessa parhailla arvosanoilla.
Sitten hänet lähetettiin hankkimaan itselleen teologian maisterin arvo, joka yleensä kesti kolme vuotta. Hänen älykkyytensä sinkosi hänet eteenpäin ja hän suoritti kurssin puolessatoista vuodessa. Seminaari pyysi häntä jäämään ja ottamaan professuurin, mutta hän vastasi: ”Ei, olen pastori”.
Tänään hän kuuluu Times Square- seurakunnan työntekijöihin ja saarnaa Jumalan kunniaksi. Sitä on Herran suosio.