JUMALA TIETÄÄ JA SE ON TÄRKEINTÄ

Jeesus puhuu ruohosta, joka kukoistaa ja vihertää tänään, mutta leikataan huomenna. Hän haluaisi meidän muistavan, että Hän itse antoi sille elämän ja huolehti siitä.
”Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, kuinka paljoa ennemmin teidät, te vähäuskoiset!”(Luuk.12:28).
Me emme uskalla ajatella, että Hän välittää vähemmän meidän tarpeistamme kuin ruohosta. Hän tietää oikein hyvin, mitä me tarvitsemme, oli se sitten ruokaa, rahaa tai vaatteita!
ISÄMME SUURI LUPAUS
”Sillä näitä kaikkia maailman pakanakansat tavoittelevat; mutta teidän Isänne kyllä tietää teidän näitä tarvitsevan”(Luuk.12:30).
Taaskin Kristus muistuttaa meitä: ”Tämä on kaikki, mitä teidän tulee tietää: teidän Taivaallinen Isänne tietää, mitkä teidän tarpeenne ovat. Hän on jo laskenut ne.”
Jeesus lupasi: ”Vaan etsikää Jumalan valtakuntaa, niin myös nämä teille annetaan sen ohessa. Älä pelkää, sinä piskuinen lauma” (Luuk.12:31 - 32).   Jos yksinkertaisesti luotamme Herraan, Hän siunaa meitä kaikella, mitä tarvitsemme.
JUMALA EI KOSKAAN HYLKÄÄ ”PISKUISTA LAUMAANSA”
Jos olet huolissasi perheesi hyvin voinnista tulevina päivinä, minulla on hyviä uutisia sinulle: Lapsesi ovat Jumalan lapsia. Hän pitää sinun rakkaistasi huolen paremmin kuin sinä itse. Jeesus tietää tarkalleen, mitä te kaikki tarvitsette elääksenne.
Hän tietää, että tarvitset katon pääsi päälle. Hän tietää tarkasti, mitä vuokrasi tai lainanlyhennyksesi maksaa kuukausittain.  Hän tietää niistä kuukausista, jolloin sinun pitäisi ruokkia ja kuinka paljon sinulla on ruokaa komerossasi. Sinä voit luottaa Häneen täysin. Hän kyllä pitää huolta tarpeittesi täyttämisestä, koska Hän lupaa tehdä niin.