LAULA JA ILOITSE

On niin paljon huonoja uutisia, niin paljon jakaantumista ja vääristymää joka puolella. Uutisia moraalittomuudesta, terrorista, vihasta ja poliittisesta sekasorrosta, jotka näyttävät täyttävän aistimme ääriään myöten.
Levottomuuden ja epäjärjestyksen keskellä kuulen Jumalan Sanan käskevän minua riemuitsemaan suuresti ja olemaan iloinen.
            ”Iloitkoot hurskaat, veisaten hänen kunniaansa, riemuitkoot he vuoteissans”(Ps.149:5). 
Milloin viimeksi lauloit iloissasi ääneen vuoteessasi ennen nukkumaan menemistä?
”Iloitkoon Israel tekijästänsä, Siionin lapset riemuitkoot kuninkaastaan”(Ps.149:2).
Kun laulat ja iloitset suuren sekasorron aikana, sinulla on todella uskoa.
ÄLÄ MENETÄ RAUHAASI
Jos kuuntelemme ns. asiantuntijoita mediassa, voimme avata sydämemme levottomuudelle ja vihalle. Voimme joutua asioihin, jotka eivät ole iankaikkisia vaan nopeasti ohimeneviä. Kieltäydyn antautumasta poliittisen raivon valtaan. Menen äänestyskoppiin ja äänestän, ei tunteitteni mukaan, vaan raamatullisen totuuden mukaan. Äänestän rauhassa, menettämättä rauhaani tai rakkauttani kadotettua ihmiskuntaa kohtaan.
Ennen kaikkea, tottelen Jumalan iankaikkista Sanaa ja riemuitsen ja olen iloinen, riehukoon myrsky kuinka kovaa ympärilläni hyvänsä. Meidän käsketään riemuitsemaan ja laulamaan. Niin meidän pitää tehdä tietäen, että Jumalamme on luvannut johtaa ja suojella meitä kaiken tämän lävitse.
”Sinä olet minun suojani, sinä varjelet minut hädästä, sinä ympäröitset minut pelastuksen riemulla”(Ps.32:7).