JUMALA PITÄÄ LUPAUKSENSA

”Herra tukee vanhurskaita...  Pahana aikana he eivät joudu häpeään”(Ps.37:17, 19 kursiivit kirjoittajan). 
Saatat kysyä: ”Mitä tämä oikein tarkoittaa?” Se merkitsee yksinkertaisesti: Jumala ei ole uskollinen vain menetysten korvaamisessa, vaan myös lupauksissaan. Daavid sanoo oikeastaan: ”Katso ympärillesi ja näe, kuinka Jumala pitää Sanansa. Hänen varoituksensa ovat julistettuina otsikoissamme, Hänen toimintansa kaikkialla mediassa. Pitääkö Jumala Sanansa, joka koskee Hänen valittujensa säilyttämistä?
PELKOA HERÄTTÄVIÄ UUTISIA
Mieti: Mitä vain tapahtuukin maailmassa, mitä pelottavimmiksi uutiset tulevat, miten hirveästi maailma huojuu, kuinka lähellä kaatumista talous onkaan, Jumala ei jätä kansaansa häpeään. Herra todella toimii toteuttaakseen Sanansa. Saatamme kärsiä, mutta Hän tulee kaiken läpi niiden luokse, jotka täysin luottavat Häneen. Maailma ei kykene koskaan sanomaan: ”Sinun Jumalasi ei pitänyt Sanaansa.”
TODISTUKSIA TUNNOTTOMALLE MAAILMALLE
Älä erehdy, meidän on tulevaisuudessa kohdattava mahdottomuuksia. Herramme sanoo, että Hän on mahdottomuuksien Jumala, Hän antaa ihmeitä, kun ihminen ei voi auttaa. Itse asiassa Hän panee maineensa mielellään kansansa käsiin kutsuen meitä antautumaan Hänen Sanalleen. saatat ajatella: ”Jumalahan puolustaa omaa nimeään. Hän ei tarvitse minua”. Ei niin! Jumala on valinnut kansansa olemaan todistuksena tunnottomalle, liikkumattomalle maailmalle. Hän kutsuu meitä antamaan Hänen tehdä avoimesti, mitä Hän lupaa.