JATKA TAISTELUA!

Jokaista uskovaa haastetaan jatkamaan Raamatun lukemista, kunnes Pyhä Henki panee Jumalan lupaukset ikään kuin hyppäämään sen sivuilta henkilökohtaisesti häntä varten. Voimme kuulla Pyhän Hengen pienen hiljaisen äänen kuiskaavan meille, kun se tapahtuu: ”Tämä lupaus on sinulle. Se on Jumalan Sana vain sinulle, jotta jaksat läpi vaikeiden aikojen.” Olen varma, että et voi taistella uskon sotaa loppuun asti kuulematta Herraan vahvistavaa ääntä sinulle.
HÄNEN HENKILÖKOHTAINEN SANANSA
Kun Daavid kärsi tappion, hän rohkaisi itsensä, kokosi itsensä ja heti toimi uskossa. Kun hän sai takaisin taisteluhengen, hän lähetti hakemaan esineen, jota sanottiin kasukaksi (eefod). Tämä oli vaate, johon kuului kaksi kiveä. Ne pitivät paikallaan ylipapin rintakilpeä. Joskus Jumala puhui tuon rintakilven kautta, ja Daavid oli päättänyt saada johdatuksen sanan Herralta.
”Ja Daavid sanoi pappi Ebjatarille, Ahimelekin pojalle: ’Tuo minulle kasukka’. Niin Ebjatar toi kasukan Daavidille. Ja Daavid kysyi Herralta: ’Ajanko takaa tuota rosvojoukkoa? Saavutanko minä sen?’ Hän vastasi hänelle: ’Aja, sillä sinä saavutat sen ja pelastat pelastettavat’ "(1 Sam.30:7-8).
JUMALAN NEUVON SAAMINEN
Mieti, mitä Daavid teki tässä! Kun tämä mies oli itkenyt ja lähtenyt takaisin taisteluun, hän vaipui polvilleen. Herra antoi hänelle hänen tarvitsemansa neuvon sanan:
”Hän vastasi hänelle: ’Aja, sillä sinä saavutat sen ja pelastat pelastettava’ "(1Sam.30:8, kursiivi kirjoittajan).
Jumalan neuvo Daavidille oli: ”Lähde eteenpäin. Saat voiton”. Toisin sanoen: ”Jatka taistelua!”