ISÄMME ANTELIAISUUS - Carter Conlon

Sain muistutuksen eräästä ajasta vuosia sitten, kun ajoin keskimmäisenä poikani kanssa kotiin jääkiekko-ottelusta. Hänen mukanaan tuli muutama nälkäinen jääkiekkoilija, joten pysähdyimme Mäkkäriin. Kun seisoin heidän takanaan jonossa, huomasin poikien valmistautuvan maksamaan laskua siitä vähästä rahasta, jota heillä oli. Yhtäkkiä näin poikani kääntyvän kahden kaveriensa puoleen ja sanovan: ”Pankaa rahanne pois. Minun isäni maksaa”.
Noihin aikoihin olin pastorina pienessä maaseutukaupungissa eikä minulla ollut kunnolla rahaa maksaa talomme sähkölaskua. Näin poikien tekevän tilauksensa. Kaikki he sanoivat: tupla sitä ja superkoko tätä. En välittänyt, vaikka minun piti käyttää seuraavan viikon bensalaskuihin tarkoitetusta rahasta.  En halunnut mistään hinnasta nolostuttaa poikaani.
Raamattu sanoo meille: ”Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!" (ks. Luuk.11:13).
Sinun ja minun pitää olla valmiita kerskua Isämme anteliaisuudesta, niin kuin oma poikani teki. Jos aiomme tehdä niin, meidän pitää tietää se ja olla kokemusta siitä henkilökohtaisesti. Meidän ei pidä ainoastaan avata sydäntämme Hänelle, vaan myös olla halukkaita vaeltamaan Hänessä.
Isän anteliaisuutta ei ole annettu niille, jotka vain istuvat sohvalla katsoen televisiota kaiken päivää. Ainun pitää nousta ylös ja vaeltaa Hänen kanssaan. Kun niin teet, tulvaportti taivaaseen aukenee ja kaikki Kristuksen voittamat varannot ovat yhtäkkiä valmiina meitä varten.
Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001.