JUMALAN PÄIVITYSNAPPI - Gary Wilkerson

Meillä kaikilla on elämässämme harhauttajia. Sanotaan nyt suoraan, että miehet ovat pahimmillaan, kun on puhe urheilusta. En tarkoita itse urheilua, vaikka se olisikin hyvä monille sohvaperunoille, vaan urheilun seuraamista. Älypuhelimet ja urheilusovellukset ovat muuttaneet monet huomaavaiset aviomiehet ruuduntuijottajiksi. Kaverin ei tarvitse tehdä muuta kuin hiljaa painaa päivitä - nappia ja tusinoittain eri otteluiden tuloksia ilmestyy heti ruudulle.  Jos Sinulla on treffit, se saattaa epäonnistua, koska koko ajan silmäilet tuloksia pöydän alla.
Nyt haluan ylistää Jumalan valtakunnan päivitysnappia. Kun koskee yhden kerran Hänen ihmeellisen armon nappiaan, kaikki pyyhkiytyy pois ja elämä uudistuu täydellisesti. Joskus meidän kaikkien elämässä tarvitaan tätä. Sen ainoa toteuttaja on tietenkin Jeesus. ”Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut”(2 Kor.5:17).
Samoin kuin vastaanottimen ruudun sovelluksissa, mikään ei elämässämme muutu, kaikki jää jähmeäksi, paikalleen, jos et paina päivitä - nappia.  Oletko urautunut vanhoihin elämän tapoihisi. tapoihin, jotka estävät sinua maistamasta Kristuksen elämän tuoreutta?
Jeesuksella on valta muuttaa kaikki! Niin kuin nainen, joka parani vain koskettaessaan Jeesuksen viitan lievettä, sinäkin voit parantua ja päivittyä vain yhdellä Häneen koskemisella.