AARTEET KIRKKAUDESSA

Et voi erottaa Jumalan huolenpitoa hänen rakkaudestaan, joka on varannut meidän käyttöömme mittaamattomia aarteita kirkkaudessa. Hän on varustanut meidät kaikkiin elämämme kriiseihin, jotta pystyisimme elämään voitokkaasti kaiken aikaa!

Rukoilin viikkokaupalla: ”Herra, tahdon tuntea sinun sydämesi. En kykene saamaan rakkautesi ilmestystä kirjastoni kirjoista, en edes kaikkein pyhimmiltä koskaan eläneiltä miehiltä. Se voi tulla vain sinulta. Tahdon oman ilmestykseni rakkaudestasi, suoraan sydämeltäsi! Tahdon nähdä selvästi, että se muuttaa vaellukseni sinun kanssasi ja myös julistustehtäväni.”

Kun rukoilin, en tiennyt, mitä voisin odottaa. Olisiko hänen rakkautensa ilmestyminen rajua sydämeeni tulvivaa kirkkautta? Tulisiko se näkynä, joka saisi minut huohottamaan? Olisiko se tunne, että olen hyvin erityinen hänelle, hänen kätensä kosketus niin todellisena, että se muuttaisi minut lopullisesti?

Ei, Jumala sanoi minulle yksinkertaisen pienen jakeen: ”Jumala rakasti niin… että hän antoi…”(Joh.3:16). Hänen rakkautensa on sidottu kirkkaudessa oleviin aarteisiin, joista hän jakaa meille runsaasti!

Raamattu sanoo, että rakkautemme Herraa kohtaan tulee näkyviin kuuliaisuudessa hänelle. Hänen rakkautensa meitä kohtaan sen sijaan näyttäytyy toisella tavalla: antamisessa! Et voi tuntea häntä rakastavana Jumalana, ennen kuin näet hänet antavana Jumalana. Jumala rakasti meitä niin, että antoi Pojassaan Jeesuksessa Isän kaikki aarteet, kirkkauden ja runsauden, sillä hän antoi meille hänet! Kristus on Jumalan lahja meille.

”Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi”(Kol.1:19). ”Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää”(Kol.2:9 -10). Toisin sanoen: ”Hänessä teillä on kaikki talletettuna, kaikki mitä tarvitsette”.

Vain harvat uskovat ottavat aikaa saadakseen, mitä Jumala tarjoaa ilmaiseksi. Me emme pyri siitä osallisiksi tai ota sitä omaksemme tai Kristuksen aarteita, jotka ovat kirkkaudessa!

Mikä järkytys meitä odottaakaan päästessämme kirkkauteen! Silloin Jumala näyttää meille kaikki rakkautensa tallettamat aarteet ja sen, kuinka vähän niitä käytimme.