TÄYSI PÄÄSY JUMALAN LÄSNÄOLOON

Joka neljäs vuosi, tammikuussa Amerikka asettaa virkaansa presidentin, jonka sanotaan olevan ”koko maailman mahtavin virka”. Hänen allekirjoituksensa on laki. Hän komentaa maailman voimakkainta armeijaa. Hän voi vain napin painalluksella saattaa tuhon kokonaisten kansakuntien päälle. Hänen valtansa ei kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen valtaan, jonka Jeesus on antanut sinulle ja minulle!

Meillä on näet täydellinen pääsy elävän Jumalan läsnäoloon samoin kuin hänelläkin meidän luoksemme. ”Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkein pyhimpään, jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi… niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa…”(Hebr.10:19 -22).

Tämä pääsy tuli mahdolliseksi Jeesuksen ristiinnaulitsemisessa, kuolemassa ja ylösnousemisessa kuolleista. Se tapahtui, kun temppelin esirippu halkesi kahtia. Se taas merkitsi sitä, että me voimme mennä sisään ja Jumala voi tulla ulos, että hän voi tavata meidät!

Sana luja luottamus tarkoittaa ” avoin, peittelemätön julkisuus”. Rakkaani, se ”julkisuus” on paholaisen takia! Se tarkoittaa, että saamme sanoa jokaiselle helvetin riivaajalle: ”Minulla on oikeus Jeesuksen veressä vaeltaa Jumalan läsnäolossa, puhua hänen kanssaan ja hän minun kanssani!”

Uskotko, että sinulla on tällainen oikeus? Jumala haluaa tulla tulos ja tavata sinut? Lähestykäämme häntä sydän täynnä uskon varmuutta! Emme tule linnun tai vuohen tai härän veren, vaan Herramme Jeesuksen veren kautta. ”Ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan oman verensä kautta kerta kaikkiaan kaikkein pyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen.
Sillä jos kauristen ja härkäin veri ja hiehon tuhka, saastaisten päälle vihmottuna, pyhittää lihanpuhtauteen, kuinka paljoa enemmän on Kristuksen veri, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa!”(Hebr.9:12- 14).

Mikään ei innosta Jumalan sydäntä enemmän kuin se, että hänen lapsensa tulevat hänen luokseen täydessä uskon varmuudessa, arkailematta! Hän haluaa meidän tulevan sanoen: ”Minulla on oikeus olla tässä. Vaikka sydämeni syyttää minua, Jumala suurempi kuin sydämeni!”(ks.1 Joh. 3:20)