TODELLINEN JEESUS -LIIKE by Gary Wilkerson

Kuka kipuja kärsivä mies, nainen tai lapsi ei juoksisi paikkaan, jossa vastaus elämän pitkän ajan vaikeuksiin löytyy Jumalalta? Siellä syvä ihmeenomainen parantuminen tapahtuu. Tämä on todellista ”Jeesus-liikettä”. Se ei tapahdu suunnitelmallisesti, luovina tai järjestettyinä tapauksina, vaan Jumalan ilmestyessä. Missä hänen kunniansa ilmestyy, uskollisen julistustyön tai yksinkertaisen todistuksen kautta, ihmiset juoksevat maistamaan sitä.
”Kaikki kansa riensi hämmästyksen vallassa heidän luoksensa” (Ap.t. 3:11). Merkityksellisyys on sanassa ”heidän luoksensa”. Nämä ihmiset eivät käyttäneet kyynärpäätaktiikkaa päästäkseen toistensa ohi. He menivät yhdessä nöyrinä Jumalan valtavan voiman läsnäoloon.

Jumalan kunnia saa sen aikaan. Se yhdistää meidät Jumalan pelossa. Tosiaan, Jumala tahtoo juuri sitä, panna syrjään erilaisuutemme, antaa anteeksi loukkaukset ja mennä niiden luo, jotka tarvitsevat meidän anteeksiantamustamme tai joiden on tarpeen antaa meille anteeksi.

Emme voi odottaa Jumalan pelkoa herättävän kunnian liikkuvan keskuudessamme, jos me sallimme itsemme puhua pahaa. Jos meillä on sydän, jossa muhii kauna, henki, joka kieltäytyy antamasta anteeksi toisille. Miksi ei-uskovat tulisivat juosten kirkkoon, jossa hallitsee pahuus ja eriseuraisuus? Jumalan kirkkauden toiminta kutoo yhteen meidän sydämemme, miten se voi tapahtua, jos me kieltäydymme panemasta syrjään eri seurat?

Miksi Jumalan kunnia ilmestyy joihinkin kirkkoihin, mutta ei toisiin? Pietari antaa vastauksen tässä temppelikohtauksessa.”Sen nähdessään Pietari rupesi puhumaan kansalle ja sanoi: ’Israelin miehet… Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin Jumala, meidän isiemme Jumala, on kirkastanut Poikansa Jeesuksen” (Ap.t.3:12- 13).

Jumala on pannut kaiken valtansa, kunniansa ja voimansa yhteen lähteeseen: Kristukseen. Hänen kunniaansa ei voi tuntea siisteissä ja mahtavissa miehissä tai loistavien suunnitelmien ja luovien menetelmien kautta. Hänen kunniansa löytyy ainoastaan yhdessä lähteessä: Jeesuksessa.

Jos haluamme Kristuksen kunniaa elämäämme ja kirkkoomme, se ei tapahdu meidän voimamme tai juoniemme kautta. Kun tyhjennämme itsemme, hän voi täyttää meidät. Meidän tulee sanoa Johannes Kastajan lailla: ”Hänen tulee kasvaa, mutta minun vähetä”(Joh.3:30).