ÄLÄ JÄÄ KIINNI BABYLONIIN

Babylon on kaatunut! Tuo ahneuden ja itsekkyyden kaupan maailma järkkyy. ”Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa”(Ilm.18:4).

Me olemme hengellistäneet Babylonin niin, että emme huomaa yksinkertaista perustotuutta, josta puhutaan Ilm.18:ssa ”hänen hekumansa runsaudesta” ja ”maan kauppiaat ovat rikastuneet”(jae 3).

Ei kauppiaiden rikastumisessa ole mitään vikaa. Babylon sen sijaan edustaa ahneuden henkeä, niin voimallista henkeä, niin pahaa ja vetävää, että se sanoo: ”Ihmisillä ei ole merkitystä. Merkitystä’ on vain tasekirjan loppusummalla, viivan alapuolella.”

Kauppiaat itkevät tuona kauhun päivänä, eivät niitä, jotka palavat keskitysleirin uuneissa, vaan sitä, että he ovat menettäneet rahansa. Wall Street’iä on kutsuttu kansakunnan ”ahneuden pääkaupungiksi”, mutta tämä henki ei ole riippuvainen paikkakunnasta. Se pyyhkäisee yli koko yhteiskunnan, jopa seurakunnan.

Pyhä Henki sanoo: ”Älä anna ahneutesi rikastuttaa kauppiaita. Älä päästä itseäsi ajautumaan tuhlailuun ja velkoihin. Suista nälkäsi. Riittävä on riittävää! Hyppää pois Babylonin ahneusmyllystä. Ravista pois henki, joka himoitsee rikkautta ja tavaraa lisää ja lisää. Älä osallistu Babylonin synteihin, joka kauppaa ahneuden syntiä.”

Ihmeellinen valmistautuminen, Jeesus tahtoo minut Hänen luokseen! Siitä päivästä asti, kun Hän lähti täältä maailmasta, Hän on valmistanut minun tulemistani kohtaamaan Hänet taivaassa.

Kiitämme Jumalaa vielä kerran suuresta valmistuksesta! Jeesus sanoi: ”Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen”(Joh.14:2-3).

Se rakkaus vahvistaa minua tosi paljon. Hän valmistaa sijaa minulle ja minä puolestani haluan valmistautua Häntä varten.