VIIMEINEN TAISTELUKENTTÄ

”Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!" (Ilm.12:12).

Kuuntele hengelläsi seuraavia sanoja: “Saatana tietää, että hänen aikansa on lyhyt, sillä hän on ”tullut alas maan päälle”. Tämä planeetta on viimeinen taistelukenttä. Hän on valmistanut omat joukkonsa ja hänen strategiansa on matkalla. Koko helvetti on suuri, saatanan toimintaverkosto!

Rakas lukija! Saatanan pääkohde ovat Jumalan valitut. Heihin ei kuulu luopiokansa Israel, ei penseät, itsetyytyväiset seurakunnan jäsenet, vaan pikemminkin Kristuksen tahraton morsian! Se on todellinen seurakunta, johon kuuluvat valitut pyhät ihmiset, niin verellä pestyt juutalaiset kuin pakanatkin!

Saatana aikoo pettää niin täydellisesti kaikki pahat, että he eivät kadu edes Jumalan kovimman tuomion alla. ”Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä”(Ilm.16:14).
He eivät käänny takaisin Herran luo, vaikka helvetti tuijottaa heitä silmiin. Ainoastaan ihmiset, jotka ovat täysin harhautuneet, voivat pilkata Jumalaa heitä paahtavan auringon alla.

Sanomani kärki on tässä: Kun koko taivas ja helvetti ovat valmiustilassa ja joka puolella hengellisessä maailmassa on valmisteltu raivoisaa viimeistä hetkeä varten, miljoonat uskovat nukkuvat sikeästi! Nämä viimeisten päivien hervottomat ja uneliaat välinpitämättömät täytyy saada sekä enkelien että riivaajien innon lähteeksi.

Opetuslapset nukkuivat, kun Herra oli ahdistuksessaan puutarhassa, eikä mikään ole paljon muuttunut tähän päivään mennessä. Nuo seuraajat eivät olleet valmiita. He nukkuivat ja sitten hylkäsivät Herran ja pakenivat.

Johannes Kastaja ”kävi Jeesuksen edellä” (Luuk.1:17). Apostoli Johannes näki Pyhän Kaupungin, uuden Jerusalemin ”laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niin kuin morsian, miehellensä kaunistettu”(Ilm.21:2). Rakas lukija, Sana on kristallin kirkas: ”Meidän pitää valmistautua”.