OIKEIN TEKEMISEN PAINE

Kirje Tiitukselle kertoo meille, että armo annettiin meille voimaksi syntiä vastaan voidaksemme elää puhdasta, pyhää elämää. ”Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa, odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä”(Tiit.2:11 - 13).
Helluntain jälkeen tätä armoa on jaettu valtavia määriä Jumalan ihmisille. Pyhä Henki on lähetetty paljastamaan kaikkien kansojen synnit, opettamaan kaikkien rotujen ja kielien uskovia hylkäämään jumalattomuuden ja maailmalliset himot. Tuloksena on kansa, joka elää raittiisti ja vanhurskaasti ja kaipaa Jeesuksen tuloa.
Raamattu sanoo Sakarjan kirjan 12:10, että Pyhä Henki vuodatetaan ”armon ja rukouksen henkenä” (Sak.12:10). Uskon, että tämä armon henki muuttaa Jumalan kansan täydellisesti maailmallisuudesta ja vaikuttaa heissä rukouksen sydämen puhtaudesta.
Me saamme todistaa synnintuntoon johtavaa, synnit paljastavaa, parannuksen tekoon johtavaa saarnaa enemmän kuin koskaan tähän mennessä. Kaikki epävanhurskaus, jumalattomuus ja typeryys paljastuvat ja Jumalan huoneessa olevat kokevat itsensä pakotetuiksi tekemään oikein.
Sain puhelun eräältä rakkaalta veljeltä, joka johtaa erästä toimintaa. Hän ja toiset sen johtajat olivat kokoontuneet etsimään Herraa, ja pian Pyhä Henki alkoi paljastaa syntejä heidän keskuudessaan. Monet työntekijät erotettiin, ja veli sanoi minulle: ”Nyt kun Pyhä Henki on tullut alas, on paine tehdä oikein”.
Hänen lauseensa iski minuun, enkä voinut pudistaa sitä yltäni: paine tehdä oikein. Kun Pyhä Henki tulee alas ja paljastaa synnin, ne, jotka ovat olleet penseitä tai elävät kompromissia elämässään, joutuvat synnintuntoon.
Rakas lukija, paine hyljätä synti ja tehdä oikein tehostuu Jumalan viimeisten päivien seurakunnassa.