RUKOILLA SELLAISTA, MITÄ MAAILMA EI OLE KOSKAAN TUNTENUT

Kerran kuulin erään lähetystyöntekijän puhuvan suurista herätyksistä kaikkialla maailmassa. Oli selvää, että joka tapauksessa ”rukouksen henki” on sidottu viimeiseen sadonkorjuuseen. Vietnamissa, Kiinassa, Siperiassa, Amazonin alueella, Afrikassa Jumalan kansa rukoilee tulisesti ja innolla, itkien ja huutaen Jumalaa, etsien Hänen kasvojaan, sekä käsitellen synnin ja kääntyen vanhurskauteen.
Et voi tuottaa sellaista halua rukoilla. Se on rukouksen hengen aikaan saannosta. Me kutsuimme ihmisiä Times Square – seurakunnassa rukousviikkoihin ja koimme pientä esimakua Hengen vuodatuksesta. Tosiaankin tässä maassa on suuri määrä tulta ja ahkeruutta rukouksessa, mutta emme ole vielä kokeneet rukouksen hengen vuodatusta.
Jumala näyttää minulle, että jopa halu ja alttius rukoukseen tulevat Pyhältä Hengeltä. Vastaus löytyy Sakarjan kirjasta 10:1: ”Rukoilkaa Herralta sadetta kevätsateen aikana: Herra tekee ukkospilvet ja antaa heille sadekuurot, antaa kasvit joka miehen pellolle”(Sak.10:1).
Meidän tulee pyytää Herralta rukouksen henkeä! Hän sanoo Sakarjalle: ”Pyydä ja Minä annan sinulle tämän taakan taivaasta. Mutta ensin sinun pitää etsiä sitä Minulta!”
Nyt on aika alkaa pyytää Herralta: ”Voi, Jumala, vuodata Pyhä Henkesi minun päälleni, että oppisin rukoilemaan! Avaa lähteesi ja anna minun olla osa Sinun lopullista sadonkorjuutasi.”
Kun Hänen Henkensä sitten sataa sinun päällesi, löydät itsesi rukoilemasta pyhyyttä, jumalisuutta, puhtautta. Sinä rukoilet pelastumattomien omaistesi puolesta ja itket tämän kuolevan maailman puolesta! Mutta sinun pitää pyytää Pyhää Henkeä tekemään sen sinussa! Sen jälkeen, luota Häneen!