PYSYÄ PYSTYSSÄ MYRSKYN KESKELLÄ

Paholainen pelkää kovasti Herran läsnäoloa elämässämme. Hän vapisee jo ajatellessaan uskovan läheisyyttä Jeesukseen. Niinpä, kun hänen demoniset joukkonsa näkevät sinun lausuvan rukouksiasi ja vetäytyvän lähelle taivaallisen Isäsi läsnäoloa, koko helvetti tekee muistiinpanon: ”Herra on tämän uskovan kanssa. Hän on saanut taivaallisen läsnäolon. Mitä voimme nyt tehdä häntä vastaan”?
Saatana tekee kaiken vallassaan olevan ryöstääkseen sinulta Herran läsnäolon. Siksi hän yrittää niin monella tavalla saadakseen sielusi taipumaan tulevaisuuden huolien alla.
Lyhyesti sanottuna sielunvihollinen haluaa imeä sinusta kaiken voiman pois. Hän käyttää mitä hyvänsä, jopa ”hyviä” asioita pitääkseen sinut poissa viettämästä aikaa Jeesuksen kanssa yksin. Hän tietää, että aikasi Kristuksen kanssa antaa sinulle voimaa kestää pelkoa ja ahdistusta, joka tänä huolestuttavana aikana.
Koko maailma on tietoinen siitä, että edessämme on vaikeita aikoja ja uskovina jokaiselle meistä tehdään kysymys: ”Kuinka lähellä Jeesusta olen tällä hetkellä”?
Luulen, että jokaisen uskovan tärkein todistus on siinä, että hänen rauhansa pysyy silloin, kun asiat menevät huonosti. Kun koko muu yhteiskunta on paniikissa, pyörtyy, jossakin tapauksessa kuolee pelosta, rukoileva uskova vain jatkuvasti vahvistuu. Se tapahtuu siksi, että Jumalan palvelija saa enemmän ja enemmän rohkaisua Pyhältä Hengeltä. Raamattu puhuu siitä, mikä ei järky!
Jos haluat kyetä seisomaaan lujana myrskyssä, Raamatun neuvo on yksinkertainen: Sinun pitää olla Herran läsnäolossa päivittäin.
Kuinka paljon laatuaikaa vietät Jeesuksen kanssa? Tuletko koko ajan lähemmäksi Häntä päivittäin? Rukoiletko lakkaamatta, hiljaisesti huutaen Häntä avuksi päivän ja illan aikana? Hän lupaa kuulla huutosi, vaikka se olisi lausuttu heikkoudessa.