TUOKAA KUNINGAS TAKAISIN! - Carter Conlon

”Alkoi kaikki kansa kaikkien Israelin heimojen keskuudessa riidellä ja sanoa: ’Kuningas on pelastanut meidät vihollistemme kourista, hän on vapauttanut meidät filistealaisten kourista, ja nyt hän on Absalomia paossa, maasta poissa. Mutta Absalom, jonka me olemme voidelleet kuninkaaksemme, on kuollut taistelussa. Miksi ette nyt ryhdy tuomaan kuningasta takaisin?’ Mutta kuningas Daavid lähetti sanan papeille Saadokille ja Ebjatarille ja käski sanoa: ’Puhukaa Juudan vanhimmille ja sanokaa: 'Miksi te olette viimeiset tuomaan kuningasta takaisin hänen linnaansa? Sillä se, mitä koko Israel puhuu, on tullut kuninkaan tietoon hänen olinpaikkaansa’ ”(2 Sam. 19:9- 11).
Kuningas Daavid, itse Kristuksen esikuva, lähetti sanoman hengellisille johtajille ja auktoriteeteille: ”Miksi te olette viimeiset tuomaan kuningasta takaisin?”
Tämän pitäisi olla sydämiemme huuto ja rukous tänäänkin: ”Tuokaa kuningas takaisin!” Itkeminen kestää yön ajan. Sinä ja minä toivomme, että kansamme huomaa, mitä olemme hukanneet, niin kuin tapahtui Daavidillekin, ja haluaa tuoda Kuninkaan takaisin! Tuokaa takaisin Kuningas, joka parantaa, pelastaa, antaa näön. Tuokaa takaisin Kuningas, joka avaa vankilan ovet ja panee jokaiseen sydämeen uuden virren. Tuokaa takaisin Kuningas kaduillemme, kouluihimme ja oppilaitoksiimme!
Se tietenkin alkaa meistä ja omasta elämästämme. Meidän pitää päästä alas katonharjoiltamme ja saada silmämme auki näkemään, miten asioiden ei pitäisi olla. Meidän pitäisi huomata, missä olemme epäonnistuneet, ajatuneet pois tai kadottaneet innon Jumalan valtakuntaan. Tuokaa Kuningas takasin! Missä sydämemme ovat kylmentyneet köyhiä ja kadotettuja ihmisiä kohtaan – tuokaa Kuningas takaisin! Vakuutan teille, kun Kuningas palaa kotiin, on oleva ilo, tanssiminen ja voitonhuuto jota emme ole koskaan ennen kuulleet! Halleluja!
Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001.