EN VOI PUHUA SINULLE… JOS ET

Valitettavasi monet uskovat eivät tunne Jumalan ääntä. Jotkut voivat vaeltaa kuukasia, jopa vuosia saamatta sydämelleen yhtään henkilökohtaista sanaa Herralta. Kyllähän Jumala puhui heille aiemmin. Vuosien kuluessa he kuitenkin oppivat vaientamaan hänen äänensä sydämestään. Toiset taas ovat sulkeneet äänen uskomalla hullutukseen, että jokainen mieleen puikahtava ajatus on Jumalan puhetta. Sellaiset ihmiset kerskuvat: ”Jumala sanoi minulle”. Silti heidän kuulemansa ”ääni” on vain heidän oman kateellisen lihansa puhetta!

Jos haluat tuntea ja kuulla Jumalan äänen tulevina päivinä, valmistaudu siihen, että hänen puhuu ensin puhdistuksesta, ennen kuin alkaa puhua johdatuksesta. Monet uskovat haluavat Jumalan auttavan heitä pitämään kiinni siitä, mitä he ovat ansainneet, miten he pitävät huolta perheestään, miten saada liikeasiat tai työuran sujumaan parhaalla tavalla. Todellisuudessa Jumala antaa johdatusta näissä asioissa vasta sitten, kun on puhunut heille käskyistään.

”Sen käskyn minä teille annan, että rakastatte toisianne ”(Joh 15:17). Jumala haluaa puhua sinulle ensin käytöksestäsi kotona vaimoasi (miestäsi) tai lapsiasi kohtaan. Siitä, että olet äkkipikainen, kannat kaunaa, et anna anteeksi. Hän osoittaa sinulle jokaisen peitellyn, salaisen asian elämässäsi, mutta hän tekee sen rakastaen. Hän sanoo: ”Tahdon olla neuvonantajasi, sielunhoitajasi, johdattajasi, suojelijasi, huolenpitäjäsi. Tahdon kulkea kanssasi kaikkien koetusten ja vaikeuksien läpi. Haluan siunata ja varjella sinua Henkeni avulla.

Ensin sinun kuitenkin täytyy tunnustaa minulle kaikki sydämesi salatut epäjumalat. Pidät niistä kiinni juuri nyt, mutta sinun täytyy päästää irti. Emme voi kulkea yhdessä, jos emme voi olla samaa mieltä sydämesi asioista.”