YKSIN USKOSTA

Jumalan anteeksiantamuksen saa vain uskon kautta. Sitä ei voi järkeillä. Kristuksen veren meille tuottama sovitus on niin syvä, niin suloinen, niin salaperäinen, että se käy yli inhimillisen ymmärryksen. Voimme nähdä lain vaatimukset. Saatamme tuntea tuomion alaisuutta, pelkoa ja syyllisyyttä väärien tekojemme tähden. Taivaallinen Isämme kuitenkin seisoo rakastavana vieressämme kaikissa tilanteissa valmiina auttamaan.

Kristuksen veri, Isän rakkaus, Herran halu antaa anteeksi: kaikki nämä siunaukset on mahdollista tuntea vain uskon kautta. "Vanhurskas on elävä uskosta"(Gal.3:11).

Saatat ihmetellä: “Kuinka monta kertaa Herra antaakaan anteeksi minun lankeamiseni aina vain samaan syntiin?” Lepää siinä varmuudessa, että uskomaton anteeksiantamus on rajaton. Joka kerta, kun teet syntiä, voit mennä Jeesuksen luo ja löydät joka kerta päästön siitä. Herran anteeksiantamus ei kuitenkaan ole epäviisas tai sokea. Varmasti Taivaallinen Isämme antaa meille anteeksi, mutta jossain kohdin hän kurittaa saadakseen meidät lakkaamaan synnistä. ”Sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa "(Heb.12:6).