KUINKA SUURI KRISTUS SINULLA ON?

"Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen" (Joh.14:14). Meidän Kristuksemme mitta käy ilmi siitä, mitä pyydämme hänen nimessään. Meitä on kehotettu pyytämään ja odottamaan suuria. Kristuksen suuruus tulee ilmi anomisiemme suuruudessa. Meillä on pieni Kristus, koska pyydämme niin vähän.

Me rajoitamme rukouksemme aineellisiin asioihin. On tietysti totta, että meidän tulee kertoa tarpeistamme. Jos pyydämme vain ruokaa ja suojaa, näkymme hänen suuruudestaan pienenee.

Jumalan valtakunta on "iloa ja rauhaa Pyhässä Hengessä!" Me palvelemme voittanutta Kristusta, ja meitä kutsutaan saamaan osamme tästä voitosta. Onko sinulla ilo ja rauha Pyhässä Hengessä? Menetkö hänen valtaistuimensa luokse pyytäen iloa ja rauhaa? Rukoiletko Isää "Jeesuksen nimessä"?

Kristus ei voittanut itsensä tähden. Hän teki sen sinulle ja minulle. Me saamme siitä hyödyn. Pyydätkö itsellesi yhä enenevää Kristuksen kaltaisuutta? Pyydätkö uskoen Jeesuksen nimessä Hebrealaiskirjeen lupaamaa lepoa?

Jumala odottaa ja haluaa meiltä suurempia pyyntöjä. Pyytäminen Jeesuksen nimessä on kutsu jakaa Jumalan suurta hyvyyttä. Se on valmistettu niitä varten, jotka uskovat ja jotka pyytävät suuria. Pyydä tänään enenevää ilon henkeä, keskellä erittäin koettelevia aikoja.

Miten sitten on Uuden Testamentin 5000 nälkäisen joukon? Jeesus kysyi opetuslapsiltaan, mitä heidän tulisi tehdä? Toisin sanoen, miten olette suunnitelleet ruokkia heidät. Miten tällainen kriisi voidaan kohdata? Hän koetteli heidän uskoaan.

Jeesuksella oli suunnitelma kaiken aikaa! Kenelle siinä ihmisjoukon keskellä olisi tullut mieleen ruokkia heidät viidellä leivällä ja kahdella kalalla?

Rakkaani, Jumalalla on etukäteissuunnitelma jokaiseen elämämme tilanteeseen. Saatat miettiä tapoja, joita Jumala voisi käyttää sinun vaikeuksiesi ratkaisemiseen. Jumalan sana sanoo, että ihmisen mieli ei voi käsittää Jumalan teitä.

Jumala ei kerro meille suunnitelmaan. Hän ei anna meille vihjeen vihjettä. Hän vaatii meiltä uskoa lupauksiinsa, majesteettisuuteensa ja meille aiemmin näyttämiinsä ihmeisiin. Hänen sanoo meille: Usko! Sinun Herrallasi on tie valmiina. Hänellä on voima toteuttaa suunnitelmansa. Hän haluaisi raottaa verhoa ja vilauttaa näkymättömiä teitään, mutta ei voi.

Usko on todistusta siitä, mikä on näkymätöntä. Emme saa rauhaa koettelemuksissamme, ennen kuin todella uskomme, että hän on valmiina suorittamaan käsittämättömän ja mahdottoman. Meidän osamme on vain luottaa siihen, että hän tekee sen, mitä on luvannut.