HERRAN TULEMISEN ODOTUS

Oletko odottanut ja ikävöinyt Herran tulemista? Kaipaatko hänen ilmestymisensä päivää?

”Odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä” (Tiit.2:13). ”Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat”(2 Tim.4:8).

Tämä maailma ei ole meidän kotimme. Kysyn nyt sinulta: Kasvatatko juuria vai irrotatko niitä, rukoillen, että Jeesus pitäisi sydämesi hereillä?

Onko Jumalan vihollisista tullut sinun vihollisiasi? Otatko osaa taisteluun Jumalan vastustajia vastaan? Oletko ryhtynyt taistelemaan omaa lihaasi, maailmaa ja paholaista vastaan?

Jeesus kyllä sanoi, että meidän on rakastettava vihollisiamme, jotka vihaavat häntä, hylkäävät hänen armonsa ja laupeutensa ja julkihäpäisevät hänen nimeään ja vetävät sitä lokaan. Ei meidän pidä vihata ihmisiä vaan syntiä, joka on heidän sydämessään ja heitä hallitsevia pahan valtoja. Meidän tulee vihata maailmassa olevaa pahuutta.

Oletko alkanut vältellä Jumalan huonetta? ”Älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niin kuin muutamien on tapana, vaan kehottakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän”(Heb.10:25).

Ei ole sattumaa, että tämä Raamatunkohta puhuu ”tahallisesta synnin tekemisestä”, sen jälkeen kun on päässyt totuuden tuntoon. ”Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä”(Heb.10:26).

On historiallinen tosiasia, että ihmiset tulevat huolimattomiksi ja laiminlyöviksi juuri ennen tuomioita ja kauhistuksia.

Jos olet tuominnut itsesi ja huomannut, ettet kestä sitä, rukoile sydämestäsi: ”Jeesus, minä tarvitsen anteeksiantamusta. Tunnustan kaikki syntini. Olen lyönyt sinua laimin, Herra. En ole pannut sinua ensimmäiselle sijalle. Tästä päivästä lähtien kuitenkin teen sinusta elämäni, kaikkeni.